Nu har ja jobbar klart...

Datum: 2008-12-11 Klockan: 14:33:18 Kategori: Allmänt

Å ja e helt slut. Jättetrött å bara det där att sitta å åka landsväg som är helt igensnöad tar på en...Man liksom spänner sig för att det är moddigt å halt. De är så jobbigt på nå vis och man kör försiktigt å så får man liksom nästan sladd å får säga SLÄPP BROMSEN å STYYYR istället för att nödbromsa. Fan man e lika ovan varje gång de blir halt.

Men nu är vi alla hemma.... hela. Barnen sitter ute i köket och ritar allihopa. Det blir Lusse med Elins klass klockan sex sedan. Har tagit fram lussebullar att fika på efter. Trevligt.

Har tittat till lilla fågelbäbisen nu, mamma fågel gillar INTE att ja kollar men man måste så den inte är skadad eller blivit trampad och dtt osv. Ska försöka ta bilder sedan samt visa barnen. Albin å August såg den imorse... imorgon är det säkert två.

Tänkte på jul.... va har ni för traditioner??? Jag har inga sådär som MÅSTE göras har ja kommit på. Jag är inte ens så mycket för julen.... men när granen ska kläs har jag en egen ask med pynt ja känner lite extra för. Från början innehåll den några saker jag målat i porslin själv,,, några små änglar men idag är asken stor och innehåller MASSA extra saker ja e extra förtjust i... karameller ska de hänga nederst i granen oxå... ja styr över granen. Men annars måste inte någon tomte stå på ett speciellt ställe eller ja gör inte något speciellt godis och pepparkakshus. Ja gjorde de ett år sånt färdigt å trodde ja skulle svära ihjäl mig då ja skulle klistra ihop de med varmt smält socker... hade varit bättre med limpistolen.....

Så nej ja har inget måste ja gör det ja känner för inför julen.. stackars mina barn...

Idag fick jag en glad överraskning av min underbara jobbkompis Anita!!!! TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Du e så go och du gör att det är kul att gå till jobbet.... Det kommer smaka bra de där... mmmm.




Kommentera här 1 st

Kommentarer
Stefan

Frågar man 15 ggr efter varandra om när vi kommer hem och hela tiden får samma svar, då är det dumma frågor :-D

Men allvarligt, den här killen ska inte hålla på med nåt där han är mer än 15 meter från mamma.

2008-12-11 @ 16:09:07
Länk: http://jalonen.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: