Vilken kväll,,,,

Datum: 2008-12-22 Klockan: 19:49:46 Kategori: Allmänt

Tänkte att för att inte barnen ska ta skada så gör ja lite julgodis. Trött som ja e så åkte ja till konsum,, övervägde åka till Maxi för de blir ju billigare men tänkte på allt folk. Hatar mycket folk sådär så Konsum lät bra.... Visst... inget kockosfett men tänkte de överlever ja.... Va händer en tjej snyter den absolut sista sirapen mitt framför öga på mig... FAAAAN.

Hade hela korgen full å orkade inte ställa tillbaka allt men tänkte den där NETTO har nog en flaska sirap.... Så över gatan in där.... men icke du ska inte TRO att de hade sirap,, jäkla skitaffär rent ut sagt... Kockosfett hade de inte heller... men som sagt de överlever ja.

Så var hamna ja?? På ett smetfullt MAXI... fy för fan TUR  man kan scanna sina egna varor så man slipper köa...Så in där för å köpa sirap... Kockosfett verka poppis i år för när ja klängt i kylen för å nå ett paket fanns det bara ett kvar.

Ischoklad köpte ja....tycker faktiskt den är godare...

Sedan har ja å ungarna gjort knäck å även risbräck.... blev inte några 75 knäck fyllde nog formarna lite för mycket. Men skitsamma...

Ropade io gånger på att Oskar skulle komma med kameran... när ja skickade Albin så kom han dock ut gråtandes... Han hade rivit ner kameran i golvet... tagit foton på sig själv å sedan fastnat i sladden när han reste sig från datorn... Ja blir så ledsen för de e ANDRA kameran i år... förra tappade han ur fickan rakt i havet när han seglade med skolan. Den gången va de ändå okej de kunde varit ungen som for i havet å nu även om ja veeet att han inte gjorde detta med flit så tycker man att de kunde tänka lite... ja e skitledsen. Ja använder min kamera VARJE dag å den enda trösten är att ja inte hade en dyr systemkamera. Men den va värdefull för mig. Att be ungen köpa mig en ny är ju uteslutet... för vilka pengar??? De han får av mig??

Ska snart äta gröt å skinkmacka nu... bara Daniel kommer... är jättehungrig...

Kommentera här 2 st

Kommentarer
anne

Det var tråkigt med kameran, men det var ju inte med vilje, han verkar jätteledsen han med...:(



Vad är isbräck?

2008-12-22 @ 20:46:01
Länk: http://annnne.blogg.se/
Anki

Åhh vad tråkigt med din kamera...nu till jul åxå när man vill fota både det ena och det andra....stackars dej! Håller med om att det var svårt att få tag i godisingredienser idag...jag jagade nougat till mina mozartkulor jag gör varje år...fanns inte på Coop och inte på Kronhallen....men i Åtorp som tur var:). Kramelikram och en riktigt god jul på dej också Tess.

//Anki

2008-12-22 @ 21:12:55
Länk: http://lamasen.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: