GI....

Datum: 2008-07-19 Klockan: 20:32:08 Kategori: Allmänt

Fungerar... de finns de vetenskapliga tester på nu.... Å ja kan säga att ja har tappat ca åtta FETT kilon.... å 5,5 cm runt min midja DE NI ni som påstår att ja inte hade MAGE!!! Hur har den då kunnat minska????

Om ca 30 minuter går ja på SEMESTER å ja e SKITSUR nu för ja KAN NADA när de gäller högskolan å nu har ja tappat sugen totalt....

TACK för de........


Kommentera här 3 st

Kommentarer
jayne

Va kul med viktminskningen...grattis!!!

Ja du...plugga eller icke... tycke rsom sagt att du ska avgöra det senare... men.

Semester...wooohoooo...va SKOJ!!!!

2008-07-19 @ 20:35:00
Länk: http://jayne.blogg.se/
anne

Fantastisk viktminskning! Jag avundas dig!



Och här ska inte tappas några sugar!

Du har säkert hittat rätt information, men kanske att det då inte är det 5-åriga psykologprogrammet, som de har i Uppsala tex.



Högskola/Universitet känns som rena djungeln tills man är inne i det, så är det för alla. Jag vet och kan långt ifrån allt, men hjälper dig gärna med det jag vet:)



Klart du ska plugga om du vill vidare, det ger en så fantastisk kick! När man har slutfört projekt, kurser osv. Gör det! :)

2008-07-19 @ 20:52:26
Länk: http://annnne.blogg.se/
jayne

BRA!!! Kanske du komemr in och då läser vi ju psykologi båda...

Jag började som sagt med kurser, givk kvällskurser... en del fullföljde jag någon hoppade jag av. Detta gav mig poäng och inblick. När jags edan säkte in till ett program tog jag distans.

Då behövd ejag inte ta lån...könd eatt jag kunde hoppa av om jag inte ville..kunde mer. Idag är jag så stolt över min examen.

Jag hatade skolan, tyckte inte att jag hade läshuvud...osv.. Jag har tom läst matte 15 hp...vilket jag aldrig trodde... men det gick.

Så...jag hejar o peppar....vi ska klara detta!!!

2008-07-19 @ 20:52:33
Länk: http://jayne.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: