Ligger lite lågt...

Datum: 2008-07-05 Klockan: 14:20:44 Kategori: Allmänt

Vet att ja inte skriver nå skoj här just nu men de händer itnemycket här just nu så,,, blir bara svammel typ,,, Men men... efter en vecka hemma så blir de liksom inte så stora äventyr att berätta om..... men va gör man när herrn inte blir bättre??? Ligger på soffan idag med å äter chips badar fötterna i kallvatten å har ont i skallen....

Men vi grejar hemma å de är ju alltid något. Å idag gjorde vi några ärenden på stan. Marie fyller 35 imorgon å ja vill ju gärna ge en present... å så köpte ja en ny kamera... den andra ligger ju på botten i Stockholms skärgård å vidare så har vi köpt en Soda Streamer så mycket vatten som vi bär hem lär vi tjäna på de å en ny DVD som tar lite mera format... så spender brallorna på... Nu ska ja gå ut i solen lite... SKÖNT de skulle ju bli sämre så ja e glad att vi har fint ännu å varmt. Rensat köksfönstret då nya fönster ska in imorgon om de inte regnar samt att ja lagt kött i marinad.... blir till å grilla sedan. GOTT!



Imorgon åker ja in till Degerfors på eftermiddagen i alla fall å fixar mina naglar... de ser ja fram emot... Första gången.

Kommentera här 6 st

Kommentarer
anne

Ska du ha acrylnaglar eller bara vanlig manikyr? Även om jag tycker att en del plastnaglar ser fräscha ut (min svägerska i Amer´ka har haft dem sen urminnens tider) så tänker jag alltid på skalbaggar när jag ser dem... Skumt eller fullt förståeligt?



Det är härligt att unna sig själv iaf!

2008-07-05 @ 14:34:16
Länk: http://annnne.blogg.se/
anne

Precis! Det är snyggt om de inte är så långa. Franskt eller?



Skönt att du får lyxa på så där, men småbarn, ffa med sjuka sådana är det precis vad man behöver. Jag skulle behöva också, bara för att jag... vill!

2008-07-05 @ 15:08:14
Länk: http://annnne.blogg.se/
jayne

Ja du... att byta fönster är inte alltid det enklaste jobbet...Men kul när dte är klart!

Soda stream....funderar jag emd på... måste bli billigare och enklare. Kan ju önka mig en i present, kanske..

Ang naglar... jag har funderat på det med... visa gärna dina sen..

2008-07-05 @ 15:23:33
Länk: http://jayne.blogg.se/
Jenny

Jäklar vad du shoppar vännen :)

Ett måste är att du sätter in bild på naglarna haha.. jag har själv haft det flera gånger och det blir så fint, ska nog ha det till bröllopet.

kram

2008-07-05 @ 17:29:10
Länk: http://aikmansgirl.webblogg.se/
JENNA

det var så lite så ! :}

2008-07-05 @ 18:15:44
Länk: http://gucciime.blogg.se/
Jenny

Tråkigt att höra, hänt något? Kram

2008-07-05 @ 22:16:11
Länk: http://aikmansgirl.webblogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: