Å regnet de bara öser ner...

Datum: 2008-05-18 Klockan: 17:47:07 Kategori: Allmänt

    Gud va trist de e när de bara regnar en HEL helg. SUCK..... Men va gör man? Idag har vi lagat mat och ja gjorde en ny choklad kladdkaka som ja hittade i ICA tidningen. Ja böt ut mjölet mot Dinkel sedan gjorde ja lite grädde och en Hallonsås till. Ja hann även plocka in tvätt och STRYKA ( JAAAAA ja strök,,OVANLIGT men joda ibland så... ) innan svärföräldrarna kom och åt min Portergryta. Såååå gott å så uppskattat. De är verkligen så rara och trevliga på alla sätt å vis måste ja säga. GLAD man har så bra svärföräldrar... Så vi käkade god mat och sedan fikade vi. Jag hade sett fram emot att få äta och smaka denna chokladkaka men de va inte alls som ja trodde,,, visst smaka de bra men de va inte sådär WOW sååå gott som ja alltid annars tycker. De hade faktiskt kvittat helt ärligt. Men vi tänkte en gång per vecka kan man unna sig en efterätt eller fika vilket vi oxå gjorde nu men som sagt de hade kunnat vara. Men då vet man ju de. Daniel däremot är väldigt sugen på en öl,, ja blir så förvånad för han dricker ju aldrig massa öl och själv e ja inte sugen ett dugg, trodde ju att lite fikabröd skulle bli så gott men nä inte ens de va gott. NU e ja mera sugen på GOD mat.... å de äter vi mest hela tiden. Sitter å planerar för nästa tur till gårdsbutiken å köpa typ fin entrecot och ha något gott örtsmör till osv... Ja ja gott äter vi i alla fall. Nu håller Daniel på med fisk i grädd ovh vitvinssås, räkor samt lite primörer från växthuset som spenat och sallad dill å citrontimjan sedan blir de ärtor sparris och minimorötter till. ( Recept kommer på http://minblogg.daanse.se )

Jo S kom förrut och hämtade grabbarna en stund. De är nu iväg och träffar lite kusiner. KUL. Känns bra att de kan träffas och att vi kan prata. Skönt verkligen något man uppskattar.

Min pappa kom hastigt förbi också å mätte toa golvet så ja åker förbi Snurre imorgon å ser om han har nå bit över till mig å lite lim.... så inte nästa helg men helgen efter lägger han in den. Jag jobbar ju nästa helg och Daniel ska ju ut med hemvärnet. Nåja de är massa å göra innan å vi har heller inte brott känns bara bra att vi är på G, toan som den är idag är ju hemsk....

Lugnt som sjutton här hemma nu bara töserna hemma. Alexandra kom precis hem från sitt kalas å ja måste säga de blir tyst å tomt när bara Elin va hemma.

Vi tog en sväng å tankade min bil med för pappa upplyste att bensin va lite billigare idag på JET,, tankade fullt å så tog vi en sväng på Maxi, blev dock besviken då ja hade velat köpa lite uteblommor,,, de stod inhängnade ute och inlåsta... SUCK. Hade ja vetat de hade vi åkt till Coop.... men där gillar inte ja å handla mat. Nåja... de blev lite räkor och sånt vi ska ha till fisken....mjölk osv.

Ja har tänt massa ljus i vardagsrummet nu och ska läsa i soffan.... njuta av lugnet innan maten.

//Tess


Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: