Kvällen..

Datum: 2008-05-21 Klockan: 18:47:52 Kategori: Allmänt

Gud va skönt de är å få sluta TVÅ!!!! Man hinner verkligen med lite. Handlade dessutom på min rast så ja hade allt klart. Var sedan hem snabbt med maten å böt om. Sedan åkte ja ner till Daniel som satt hos Rebecca.... gissa om taggningen blev kanon... Det som e kul är ju att det är Daniels egen design å idee å hans egen hand... bild kommer.

Sedan gick vi på stan. Skulle försöka få klart presenter till August men givetvis var de ja skulle ha slut redan och inte hitta ja något annat heller. TUR de inte är panik ännu. Å Elin är klar så de är skönt. Kanske hittar nå liten sak till till henne har lite på lut.... Men ja hittade i alla fall sånna strumpbyxor ja skulle ha å ett par vita shorts.... Daniel köpte sig en skitläcker klocka å en tröja... Båda har verkligen så dåligt med kläder men jaaaa veeeet med tanke på att vi ska ner i vikt så ska vi inte handla för mycket.... i alla fall inte Daniel....

Givetvis fick ja värsta migränen nere på stan så jag åkte hem å så la ja mig med magen full i piller... samtidigt rastlös för ja vill göra nått... Daniel kom med flera förslag men ja orkade ju inte... sååå trist. Men han kom hem å la sig hos mig å masserade nacken å då släppte de tack å lov. Har nå uppe i nacken helt klart. Så ja orkade upp å hjälpa han med maten. Blev färsk lax med kall sås,, bladspenat morot sparris körsbärstomat samtärtor. Såå gott så nu är vi alla mätta å glada...

Så nu har vi precis ätit å suttit och kollat lite på nätet å nu väntar man på teve... ja ja väntar på teve jag som aldrig ser teve... ha ha... men nu börjar ja Bonde söker fru å de vill ja ju se... de e lite charmigt. Får se vilken kvalitee de håller i år lätt att de spårar ur lite tyvärr med åren.

Annars tar vi de lugnt... Daniel provar t-shirts å ser om magen e mindre... å jaaa de är den. KUL när man ser resultat.

Känner mig annars lite tom,, tycker de är jobbigt att ja inte känner någon här att göra saker med. Blir som sagt inte att ja stannar i Degerfors å träffar nån heller efter jobbet vill man bara hem. Men men.... ja får börja med nått i höst. Kanske dyker något jobb upp då oxå å man tillhör något. Glad ja börjar hitta ordentligt här nu...

Å va min karl e snygg... mmm han e de goaste å finaste ja vet.

// Tess




Kommentera här 3 st

Kommentarer
jenny

Så du har oturen att drabbas av migrän, alltid är det nåt :)

2008-05-21 @ 19:32:18
Länk: http://aikmansgirl.webblogg.se/
jenny

Läste precis din kommentar, ni verkar vara lika duktiga som oss.

Man får ju i sig kolhydrater hela tiden även fast man hoppar över ris, pasta så det ska väl inte vara någon fara?! Idag tex åt jag wok med lite nudlar..

Man märker resultat och nästa vecka ska jag köra ännu hårdare, kalkon + enbart sallad till lunch :) Men man måste ha en dag, svullardag så inför det ni med.

Vi båda har ju något stor att se fram emot ;)

Kramar

2008-05-21 @ 19:35:37
Länk: http://aikmansgirl.webblogg.se/
jenny

Tack för ditt stöd, att man är för trevlig i telefonen kan väl alla ta, hur farligt är det att höra och jag var ju bara rak. Nej du, arbetslust saknar jag :)

Haft en bra kväll?

Kramar

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: