Morgon

Datum: 2008-11-28 Klockan: 07:48:14 Kategori: Allmänt

Varje morgon som de e jag som e hemma går ja en vanlig runda med min hund. De är en ganska lagom liten sväng å ja visst tar de emot somliga mornar men ja tycker ändå att de e rätt skönt.

Idag när vi skulle gå så ja ni vet trött som man e så knallade ja iväg.... efter en bit när ja sneddat gatan för att fortsätta in i skogen funderade ja på var den trötta hunden var... han e som i den där Ikea reklamen om sängar... husse å matte e pigg efter en god natts sömn i deras underbara säng medan hunden släpas genom kvarteret.... Men vissa mornar e han pigg å ja lovar kutar omkring som en galen...

Ja vänder mig om men ser ingen hund..... ISAK! ropar ja.... Ingen hund... Ser mig omkring men INGEN Isak... Tänker OM han va pigg å galen idag skulle ja se honom på tomten farandes runt runt som ja brukar... men ingen Isak. ISAAAAK.... å vips där är han.. ut kommer ha GENOM ETT HÅL I HÄCKEN!!!! Eller va de VÄGGEN???

Sedan går vi i vårt vanliga tempo runt skogen... kissar i skiter och i den ordningen. Eller inte ja ja går bara men han gör de han ska... kommer sedan in.. lägger sig med en suck å sover vidare.



Givetvis vaknade ja upp med ont i skallen.... trött ja blir...

Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: