Dagarna går så fort

Datum: 2009-04-15 Klockan: 11:29:26 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Igår hade ja ju två läkarbesök att klara av.

Det första gav mig ju fortsatt sjukskrivning och ja vet att ja måste ta tag i en tid för min terapi. Just nu är ja dock aningen folkskygg och trött på allt så ja väljer att ara här hemma. Dumt? Kanske men ja måste få tillfriskna. De tar tid.

Sedan bar de av till sjukhuset där ja fick tillbringa några timmar. Jag hade inte längre enkelrum utan fick en rumskamrat. En dam i 60 årsåldern som inte hade kunnat bli gladare av att få ligga ihop med någon vettig människa. Hon pratade oavsbrutet å ringde sin man å pratade glatt om sin nya rumskompis som sa si å sa så och sa ditten å datten. Mycket trevlig dam å ja hade itne fått tråkigt om ja legat kvar.

Träffade ytterligare en ny läkare. Hon va jättebra och jag fick en del svar. Provsvaren tar några veckor så de är inga sådana svar man kan få just nu. Jag har en tarmsjukdom. Det är en sån diagnos man får när man inte hittar några direkta tydliga tecken någonstanns. IBS. Det är ett vitt begrepp för oss med problemmagar å div andra problem som vi har. Jag håller på att sätta mig in i detta via folder jag fått om sjukdommen. Mycket som står stämmer på mig. MYCKET. Både fysiska saker och psykiska å ingrepp å problem som ja har.

Jag äter även Laktosfritt eftersom min mage mår bäst så.



Efter dessa besök var de dax för apoteket och vidare var ja tvungen att ta tjuren vid hornen å åka och handla. Sedan va ja helt slut. Totalt tom på allt annat. Så att sjunka ner på en bänk i solen hemma va inte fel.

När Daniel kom hem fixade han nya cyklar till Albin å August. Bilder kommer. Men ja vet inte var hans minneskort e... hrm. Sedan tog vi en lugn å go kväll....

Jag var hemskt trött igår. Både psykiskt å fysiskt å idag tar vi de lugnt. Tvättar å grejjar lite smått. Har ju hjälp som tur e.




Kommentera här 5 st

Kommentarer
PerNilla

Hejhej. Måste kännas skönt ju att du fått en del svar nu och att du fått information om det.



Jag hoppas att du kommer må bättre för varje dag som kommer...kram.

2009-04-15 @ 13:18:07
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
jayne

Hej

Jag tycker du låter förnuftig, du vet vad som måste göras men du vet också att det måste få ta tid. DU kan bara själv känna när du är mogen... bra tuycker jag!



problemmage.. ja... usch... Sitter just nu med en gasballongmage som inte alls vill som jag vill... grrrrrrr...suck.



Ha det gott.. vila och njut av lugnet.

2009-04-15 @ 13:53:01
Länk: http://jayne.blogg.se/
Ninni

IBS har jag...men jag har i stort sett full kontroll på den, har fått bra medicin nu.

Inte ofta jag har skov längre.



Fortsätt krya på dej..kramen

2009-04-15 @ 14:52:28
Länk: http://ninni.blogg.se/
Kattis

IBS har en kompis till mig och hon äter mest fisk faktiskt. Inget kött.

Laktosfritt är ju jättebra och det finns hur mycket som helst av det.

Krya på dig!

kram

2009-04-15 @ 17:05:59
Länk: http://kattis11.blogg.se/
anne

Jag funderade just på IBS i morse och visst är det något av en slaskdiagnos men inte nog så verklig för de som drabbas. På vår kongress i höst kommer vi att ha ett par föreläsningar om IBS (forskare från Linköping), få se om jag får tillfälle att lyssna och lära.

2009-04-15 @ 18:00:00
Länk: http://annnne.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: