Hej allihopa!

Datum: 2009-04-06 Klockan: 19:27:22 Kategori: sjukhus/sjukdom

Jag visste att jag hade en underbar man,,, men att han va så underbar de trodde ja väl aldrig. När han kom för att hälsa på mig idag på sjukhuset kom han med en påse med allehanda bestälda saker..... å en MOBILT TRÅDLÖST INTERNET!!!

Så här e jag.... direkt från sjuksängen.

Jag har varit sjuk nu sedan onsdag.... historien e lång och jag har legat inlagd sedan torsdag.

Jag vet inte ännu hur mycket ja vill berätta men de växer nog fram. Jag vet heller inte när de kommer svar på alla kommentarer men de kommer. Jag orkar inte så mycket även om vi nu vet vad som e fel så e ja sjuk... MEN ja ska börja berätta i flera inlägg för annars blir de evighetslångt.

Jag är heller inte helt överrens med min dator eftersom de e ett annat operativsystem,, men jag saknar er å VILL skriva... de visste Daniel.

Han har precis åkt hem nu,, trött som dels har mig å oroa sig för samt skolan...... inte lätt å ja säger tur att ja e här så han vet att ja nu får hjälp för att få de va inte så lätt.

Allt började redan på tisdag kväll, jag mådde illa. Onsdag morgon började mina diareer. Jag trodde de va magsjuka men ja va inte sjuk.... men efter en HEL dag med diareer å illamående å en tilltagande värk i magen och rygg ringde ja sjukvårdsupplysningen. Jag hade försökt med vätskeerättning men diareen va onormall.

De ansåg jag skulle åka ambullans in,,, när ambulansen kom ansåg INTE de att ja skulle någonsanns för MAGSJUKA vill de inte ha på sjukhuset. Han va så otrevlig han med den norrlänska rösten som gjorde att ja först trodde de va min underbare sjukgymnast som kunde mer än just de å bygga hus men icke.... Jag blir ofta arg när ja har ont så ja förklarade att jag inte åker in för att ja tycker de e skoj eller för att ja vill utan för att ja måste å att ja e så frisk så ja kan ta cyckel......

Jag kom in till akuten å hela vägen fjäskade han....

På akuten blev vi behandlade som pesten. En undersköterska tog avstånd direkt å va otrevlig. Jag hade migrän och dvår diaree... fick väntaa i timmar. Ont i rygg samt min mage. När ja larmade ställde hon siig bara i dörren med en sur uppsyn.. frågade inte ens vadja ville....

När ja bad henne hämta någon säger hon att ingen har tid med mig för de finns andra som e SJUKARE!! HON hade aldrig frågat hur ja hade de å inte varit inne i mitt rum. HON visste verkligen inte HUR ja mådde. HON visste inte å de fick hon höra. Sedan sa ja att hämtar du inte hjälp NU så fr ja själv KRYPA ut å hämta hjälp....

Hennes svar blev:

-Hotar du mig går ja ut å ringer polisen.

-ÖÖÖÖ Jaaa de tyckker ja sa ja GÖR de...

Sedan smälde hon igen dörren å fem minuter senare kom läkaren. Säger ja har magsjukan men e nog lite uttorkad. Får en liter i dropp.... sedan säger hon gå hem å försök dricka de du kan.... vad som... nu e du full i vätska å de e ingen fara vet du som om ja va dum....

Natten va ett helvete dagen efter ännu värre... Daniel ringde upplysningen, jag ringde dit å även akuten... när ja till slut va GALEN av smärta hemma satte vi oss i bilen å åkte in.

Nu fick ja hjälp å ja va uttorkad... jag blev efter många turar inlagd... Massa prover å massa underskningar å många läkargrupper har tagit hand om mig under dessa dagar, helgen har varit ett rent helvete å idag fick ja veta att de va ingen magsjuka.. SEGER även om de som e fel känns värre.

Men ja vet inte allt ännu så ja ligger där ja ligger å vet inte när ja kommer att komma hem. OM de blir meraundersökningar eller behandlingar....

Därför väljer ja att inte berätta allt än när ja inte kan ge svar... ja mår i alla fall okej,,, jag överlever även om ja har svårt att de de positiva i detta....

TACK för alla kommentarer!!!!

Jag återkommer.....

Kommentera här 7 st

Kommentarer
betty

Hoppas du snart blir bättre, stora & många krya ppå dig kramar!

2009-04-06 @ 20:07:22
Länk: http://freshing.blogg.se/
Ramnissan/BigSiss

Men snälla kära vännen!!!

Låter inget vidare detta, inte alls bra!

Fan att du ska behöva kämpa så för att få hjälp! Blir så ARG!!!



Det är ju bra att du fått reda på vad det är, även om det beskedet kanske inte gjorde det lättare för dig just nu.



Jag håller tummarna för att du blir kry snart även om det ser hopplöst ut just nu!



Skickar massor med krya-på-dig-kramar till dig!



Kram

2009-04-06 @ 20:23:32
Länk: http://ramnissan.se
Byggarn

Nämen!! Vad i hela friden!!! Hoppas att du är ok, trots att du ligger på sjukhuset, och så önskar jag givetvis att du snart får komma frisk hem igen till din familj!! Massa massa krya på dig kramar kommer från mig till dig..ta hand om dig ordentligt!!

Ps. Jag kan komma och strypa sen där otrevliga sköterskan om du vill..

2009-04-06 @ 20:31:11
Länk: http://tramlinger.blogg.se/
mitha

HEj vännen



fy det där låter inte roligt, först att må så dåligt och sen på allt helvete bli behandlad sådär. Jag hoppas verkligen du blir frisk snart! Orolig för vad som är fel på dig men hoppas det är övergående snart!



krya på dig



KRAMAR

2009-04-06 @ 20:35:05
Länk: http://www.himmelohelvete.se/wp
*J*

Vilka idioter, dom har valt fel yrke. Så behandlar man inte en patient !

Krya på dig vännen,tänker på dig / kram

Anonym

Hej vännen.

Hoppas du blir bättre snart och du får svaren på vad som är fel. Tänker på dig.

Sänder dig massa kramar.

Ingrid

Här var det visst inte så kul.

Du får ha en stor kram och jag hoppas du kryar på dig

Kram Ingrid

2009-04-07 @ 20:25:59
Länk: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: