Läkaren...

Datum: 2009-04-08 Klockan: 12:29:01 Kategori: sjukhus/sjukdom

Kom inte in på ronden utan kom in själv. Idag va de inte mag å tarm pecialisten som kom utan en av de andra överläkarna. Han e kanon bra å trevlig å tar sig framförallt tid. Han e ju från Krillehöla han med.

En seger till,,, INGA bakterier. Det ja sagt HELA tiden. Samtidigt blir de värre för va e de då??? Det KAN vara så att ja har en intolerans å fått en "vanlig" magsjuka som min syster fick.... Hon fick en magsjuka som inte ville ge sig å då upptääckte man att hon hade Laktosintolerans. De vore ju en lättnad... Albin tålde inte mjölk som liten å vi har flera i familjen så de e inget problem överhuvudtaget....

MEN de kan vara annat så nu väntar ja på besked när denna coloskopi ska äga rum. Jag har hemsk ångest. För de bästa är om de har tid imorgon,,, de innebär att ja ska laxeras... kul ja som redan skiter 50 ggr per dag.

MEN troligen blir de EFTER Påsk,,, innebär de att ja ska ligga här till dess? Ja troligen eftersom ja harr sådana magsmärtor så jag får starka mediciner.

Ny nål e satt och ja ska få vanligt dropp igen. Jag törstar å ja mår yrsligt. Sedan kanske ja får näringsdropp men just nu vill de att ja äter de lilla ja kan så ja inte får problem med att äta senare. Ju längre tiden går desto värre blir de ju.

Jag känner att även om doktorn varit här så vet ja så lite.... ja trött å yr å ja mår inget vidare. Har inte haft diaree sedan sex imorse nu å de e rekord... men när ja får dropp brukar de dra igång igen. Tyvärr.... vätskan tar sig ut direkt.

Regnet har börjat sila ner från himlen... å mig gör de inte mycket.... jag är ändå ledsen  tycker livet suger. Jag orkar inte leva....



Kommentera här 3 st

Kommentarer
mitha

men måste du laxeras om du redan är "tömd", Ja kanske men OM du ska det så lär du ju inte behöva dricka så mkt laxermedel. Vet inte om du gjort coloskopi förut. jag har gjort den några ggr iom min tarmsjukdom. Det kommer iaf gå bra och man får lugnande innan också!



Lycka till



kram

2009-04-08 @ 13:16:32
Länk: http://www.himmelohelvete.se/wp
Ramnissan/E-C

Har full förståelse för att du känner det så just nu.

Jag håller tummarna för att du får en tid redan i morgon, så kanske du får besked om vad det är och får åka hem med rätt medicinering.



Krya på dig!



Kram

2009-04-08 @ 14:02:45
Länk: http://ramnissan.se
Anki

Hej på dej tjejen!!

Har inte varit inne på din blogg på ett tag och blev jätteorolig och ledsen över att läsa om hur du har det...

Skönt att de inte hittade några bakterier men samtidigt kan jag ana att du nästan hellre vill de ska hitta nåt så du kan få hjälp och bli bra!

Tänk på att kroppen och själen hör ihop, mår inte själen bra kan det bli fysiska symtom (men det vet du säkert redan), ville bara att du har det i bakhuvet om de inte skulle hitta nåt på alla de prover de tar. Du verkar ha mycket omkring dej...



Jättevarma kramar till dej från mej

Anki

2009-04-08 @ 15:27:37
Länk: http://lamasen.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: