Tjena lördag å tjena bloggen

Datum: 2009-04-18 Klockan: 10:21:25 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Man vaknar till SOL. De e underbart.

Vill TACKA de som vågat skriva en kommentar..... några av er har ingen egen blogg men de GÖR INGET!!! Bara kul att ni visar att ni läser! TACK.....

Just nu sitter vi å väntar på mina underbara svärföräldrar. Vi ska ju åka å hämta husvagnen. Men vi ska även göra lite ärenden. Ska förbi byn med sjukintyg och son. Sedan ska vi väl njuta av lördagen å se ROBINSON hi hi hi....

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Jaaaa......  myskcet tankar just nu. Många tankar ja inte borde ha. Om att duga och räcka till. Å mycket saknad. I natt har ja packat igen men även i natt har ja fått hjälp. Det måste ju betyda något för förrut har ja fått göra de själv. Några personer var med som är av betydande för mig. Min allra goaste I ringde och gav mig en förklaring jag hoppaas det betyder något positivt. Eller att hon faktiskt tänker på mig med. Jag vill ju tro de. Någon annan var oxå med å hjälpte mig å allt hänger ihop så jag funderar på vad det kan betyda.

Saknaden är i alla fall grymt stor. Tänk va härligt vi skulle kunna ha de.. Grilla, fika, prata bort massa tid och jaaa fy va ja saknar DIG!!!!

Annars känner jag mig mera hrm,,, lättare i sinnet. Det är skönt. Hade en tung kväll å var ledsen men känner att min medicin gör nytta. Höjningen är bra. Men det går ju upp å ner och klart de e tungt när man vet att man har en operation om två veckor och vidare att man har så mycket som drabbat en. Man ska tillbaka med magen å man tänker å funderar. Magen är i olag idag och klart de e jobbigt.  Men ja tar en dag i taget å ja frsöker å fixa å grejja så ja mår bra.

************************************************************





Kommentera här 4 st

Kommentarer
Linda

ÅÅ ja längtar till husvagnslivet snart är det dags att dra ner den till skagern och vänta på det fina vädret inte dumt alls.

2009-04-18 @ 11:43:34
Länk: http://misspainter.blogg.se/
AMANDA FALK

så himla härligt med sol :D

Have a nice Saturday!

2009-04-18 @ 12:11:31
Länk: http://amandajosefine.blogg.se/
peter pc carlsson

Jag tror att det är enbart det vi kan göra ibland, ta en stund, en dag i taget. Små små steg åt rätt håll gör att vi ändå är på rätt väg.



Kram till dig.



Sänder med en liten gottepåse fylld med energi, ork och självkänsla.

2009-04-18 @ 13:17:59
Länk: http://enbart.blogg.se/
helen

Menar du att du drömmer att du packar?

För det handlar ju om dig själv i såna fall, ditt inre.

Själv håller jag på med en inre resa för att hitta min barndom och mig själv och varje natt drömmer jag att jag flyttar....jag flyttstädar, packar, bär saker fram och tillbaka mm det är mig det handlar om.....jag gör om i mig själv.....lägger saker på plats, flyttar runt och packar både ner och upp minnen som har mer eller mindre betydelse.

Ibland får jag hjälp och ibland är jag själv.....oftast är det personer av betydelse som hjälper och det finns även personer som jag ogillar eller är rädd för som försöker hindra mig på olika sätt.

Drömmar betyder massor. Återkommande drömmar är viktiga.

Kramar

2009-04-20 @ 00:19:54
Länk: http://gussilago.bloggagratis.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: