Funderar

Datum: 2009-12-05 Klockan: 15:49:44 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Att gå till ett medium är något helt nytt för mig.

Tankarna har funnits men jag har aldrig kommit till skott.

Jag tror det handlar om en mognad.

Jag har sökt så många vägar för ett välmående att även detta är just ett sådant försök att hitta några svar. Lite vägledning. Något sätt till att må lite lite bättre.



Jag söker inte andekontakt. Det har jag ändå. Visst skulle jag vilja få bekräftat vem han som kommer är men just nu är det primära tiden framåt. Vad jag ska göra. Få lite insyn i vad jag kan vänta mig. Jag söker just nu inte tidigare liv... men det kommer jag nog göra om jag känner att detta hjälper just mig.

Jag är trött på livet som ofta ger så mycket tuffa prövningar och jag vill kunna se någon ljusning. Kanske några vägar att ta.

Jag har ingen erfarenhet men jag vill. Jag vågar nu. Så jag kastar mig ut.

Jag kommer att gå på en storseans ena dagen för att den andra sitta i en privat sittning.

Dagen har varit tuff. Jag sover dåligt och jag mår illa. Illamåendet gör mig helt förlamad och jag undrar varför min kropp gör allt för att sätta krokben för min vardag. Vas straffas  jag för?

Gårdagen slutade med lite mat ute och bio. Luftslottet som sprängdes och då är säcken ihopknuten. Böckerna är lästa och filmerna sedda.



Idol. TACK GODE för att Tove fick lämna. Vad har alla sett där? Hon sjunger falskt har exakt samma kroppsspråk VARJE gång men när HON gör det är det ju helt okej tydligen. HON är ingen stjärna... å så fort det inte passar plutar man på underläppen .... Nej fy farao TACK för att hennes tid blev till ända.



Tack GODE för Erik och Calle. Eriks Iron Maiden igår va GULD... Heaven var dock inte någon höjdare... tyvärr. Där gör Pp den bästa covern jag någonsin hört. Synd den inte finns utgedd...

Vi har varit på stan. Daniel behövde byta en tröja. Illamåendet tog nästan kål på mig. Sedan skulle han handla för sina födelsedagspengar på Önska. Han fick mycket för pengarna. Även jag blev nöjd med älsklingens val.

   

TACK Daniel för att du orkar. För att du varje dag stöttar mig. Jag hoppas din kärlek orkar leva kvar. För du är allt jag behöver. Allt jag önskar. Du ger en trygghet få gjort. Du är min stora kärlek.

Igår hittade vi även en resväska till August. Den ska han ha när han åker till M å A. Det har varit en sak han varit fixerad vid. Jag hoppas den är vad han tänkt inne i sin skalle. Min skatt. Mitt lilla hjärta.








Kommentera här 6 st

Kommentarer
Pernilla

Jag tycker du är duktig som orkar jobba fast att det är mycket runt om kring...



Ha nu det så bra, kram.

2009-12-05 @ 16:57:23
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Pernilla

Precis, det håller jag med om =)

2009-12-05 @ 18:27:16
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
soffie

du är helt otrolig som orkar jobba trots allt runt dej,

va kul att gå på bio,

ha en toppenlördag!

2009-12-05 @ 20:12:21
Länk: http://soffie69.blogg.se/
fashionhaggan

oj, det låter som du är inne i en depression, det är tufft i denna mörka tid också, jag har själv varit nere på botten många ggr, det end ajag vet är att hissen går upp igen, även om man inte tror det när det är som jobbigast. kram!

2009-12-06 @ 08:43:47
Länk: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
messan

Ha en fin söndag! Det låter spännande med medium, det får du gärna berätta mera om. Nästa fredag får vi se vem som vinner:)

kram

2009-12-06 @ 09:56:38
Länk: http://www.jagochminms.blogspot.com
Johan

Nejdu, den bästa covern på Heaven är Manian feat Aila - Heaven (Hixxy remix) =)

2009-12-07 @ 17:25:21
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: