Bok å tränat..Floating å massage

Datum: 2009-02-09 Klockan: 11:38:26 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Nu har ja läst ett kapitel i boken ASKA som jag rekomenderar varmt....



Å så har ja äntligen börjat träna med gummibanden som ja bör göra för ryggen. De kändes för ja e så dålig i detta parti av ryggen... Den övre delen men ja måste ju börja. Jag försöker ju gå med stavarna och allt detta är skittufft. Imorgon blir det ingen träning då jag ska på massage på förmiddagen. Det är underbart att jag fick fem gånger så fyra veckorkan ja se fram emot att få lite hjälp och bli lite lite mjukare. Ska ge mig iväg å Floata någon dag med sedan. Jag är så hemskt trött å Floating ger verkligen avkoppling och motsvarar timmar av sömn. Ni borde prova.



Floating tycker ja e ganska okej i pris oxå men visst allt kostar och man har inte råd, men ja skulle vilja göra något för kroppen i alla fall en gång per 14 de dag. De skulle jag behöva. Men ja ska som sagt ta å floata någon dag nu.... Beställa tid.

Träningen för ryggen kommer som sagt bli väldigt tuff för i början får man ju träningsvärk vilket triggar upp min huvudvärk å spänning så det är skönt att jag kan kombinera detta med massagen nu samt att jag måste tänka på avslappningen... Värme osv.

   MIn värmekudde med lavendel var inte alls tokig så den investeringen är jag glad över. Sedan kasnke floatingen kan gra mig lite lite piggare. Jag hoppas även solen kan få hålla sig framme några dagar nu så man kan få lite solljus för jag tror bristen på den under denna långa grå vinter givetvis hjälper till.

Måste fixa lite barnvakt på onsdag med hur ja nu ska lyckas med det.... har terapi på eftermiddagen och ni känns det så rätt att gå där. Jag kan få lite stöttning i å med August med å så ska vi jobba vidare med självkänslan.



Då mina vänner va de dax för jobb.... Tack å hej leverpastej då far ja till byn....

Kommentera här 3 st

Kommentarer
linda

oerhört söt blogg!

2009-02-09 @ 11:41:12
Länk: http://lindanord.blogg.se/
linda

ja, väldigt intressant! :)

2009-02-09 @ 11:46:52
Länk: http://lindanord.blogg.se/
PerNilla

Hejhej. Hoppas att det är bra med dig och att du har en bra dag? Kram

2009-02-09 @ 13:44:51
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: