Hemma.... trötthet, Melodifestival samt kärnkraft...å gäss

Datum: 2009-02-05 Klockan: 17:51:15 Kategori: Allmänt

Sitter här å vet ärligt inte varken ut eller in....

Men beslutade att vänta på maken innan vi intar en enklare kvällsmat. SÅÅÅÅ trött så de e knappt sant. De måste va nå skit i kroppen men ja antar att eftersom ja tagit influensa spruta så bryter de liksom inte ut... eller ja vet inte... EN dag kvar å jobba å de SKA gå... allt går.

Man måste liksom vända allt negativt till nå positivt.

Hörde på radion på väg hem att nu e de nytt röstningsätt i melodofestivalen..... hörde inte hur... Men allvar HUR orkar de med dessa delfinaler... ja tröttnade för flera år sedan... Ja tycker det blivit för mycket jippo. MEN som de sa på radion en morgon när någon mailat RIX morgonZOO.... NÄÄÄR ska ni sluta sända så ja slipper höra er. Svaret löd: Du slipper höra oss om du byter kanal hur enkelt som helst. Å de e ju så de e man behöver ju inte lyssna å inte titta....

Sedan hörde ja att Alliansen har sagt att man nu får bygga nya kärnkraftvärk där det REDAN finns å när de är gamla å ska typ läggas ner.. Fortum hade redan ansökt om att få vara med i den satsningen. MEN de som va bra va ju att de vill utöka vindkraften... den känns ju mera miljövänlig. Ang kärnkraft e ja inte emot den så länge man tar hand om avfallet å inte dumpar den. Innan när de skulle läggas ner va ja lite kluven för man skulle lägga ner men sedan tex handla elen från andra länder som inte sköter sina anläggningar å liksom då blir de lite lite fel. Bättre ha sin egen som man vet är säkrare. Säkert är de väl aldrig.

Antar att många har pratat om GÄSSEN oxå... nu jäklar... STACKARS fåglar..... Ja har dun.... å ja visste inte. Kommer inte kasta ut mitt täcke men varför pina dom när man kan avliva först??? Jag är inte emot att använda djurprodukter men om vi nu är så bra vi människor som vi vill framhålla behöver ju tame sjutton inte PLÅGA djuren... man kan göra det värdigt även för dom.... de e väl SJÄLVKLART för de flesta hoppas ja... Vem kan sitta oberörd när man ser djur på teven fara illa??? Jag mår i alla fall dåligt.

Nej hepp.... Bara en rbetsdag kvar... ledig två UNDERBART.... Ljusa tankar...




Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: