Stockholm nästa...

Datum: 2009-02-21 Klockan: 10:06:24 Kategori: Bröllop

.... Då om knappt en timma så bär de av till storstaden. Man har käkat å man har duschat å fejjat en stund å ja tror allt e packat... TROR.. å de som inte är med de anser ja nog att ja klarar mig utan. Men ja får ju inte glömma kameran.

OM de mot förmodan är någon som har missat så ska jag å maken ta tåget upp till Stockholm för den Katy Perry weekend som jag vann via Rix FM då ja helt enkelt gav bort min alla hjärtan dags kyss till Petra Mede.

Nu väntar nästan två dagar i stan å vi har inte planerat något men funderar på Bio... de lät väl orginellt? Jo men visst.... sedan får vi se vad min man orkar som e bra mör i kroppen efter 12 timmars skallgång. För er som undrar över denna insats så nej den försvunne blev inte funnen och sökningarna avblåstes då allt hopp är ute om han inte frivilligt har gett sig av och befinner sig på annan plats en omnjden hemma.

Sedan hoppas jag att vi ska promenera runt lite i staden. Stockholm e ju trots allt en underbart fin stad.... kika lite och kanske slinka in på något muse som ja inte sett ännu. Sedan så står väl lite god mat på menyn å ja hoppas min mage ska palla detta. Den brukar av någon anledning högljutt protestera...

Hoppas ni följer vår resa här i bloggen under helgen för ja ska försöka uppdatera så gott ja kan. Den lilla vita e med. ;-D

              
            
   
             

Minnen från Stockholm.....

Kommentera här 5 st

Kommentarer
anne

Jag följer er resa!:)

2009-02-21 @ 10:58:06
Länk: http://annnne.blogg.se/
Ia

Trodde först att Du "stulit" en bild av min katt Kajsa...men såg sen att det avr en surikat fnissarHa det riktigt gott i Hufvudstaden!!!!

2009-02-21 @ 11:06:07
Länk: http://kajsalisa.blogg.se/
Stefan

Ha nu riktigt ordentligt roligt i helgen.

Ni är verkligen värda allt det här efter det som varit sista tiden.

Mys kungligt i huvudstaden

Kram

2009-02-21 @ 11:28:31
Länk: http://jalonen.blogg.se/
BiggSiss

Ohhh, så spännande för er!!Ha det såå kul nu!! Njuut av varenda ögonblick, det är ni värda båda två!:)Kram Lotta

2009-02-21 @ 13:09:30
Länk: http://blogtown.se/blog.php?id=Ramnissan
anne

Jahapp! Ni torde vara framme vid det här laget! :)

2009-02-21 @ 16:47:06
Länk: http://annnne.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: