TACK!!

Datum: 2009-02-17 Klockan: 08:39:59 Kategori: Musik

För alla grattis rop ang Katy Perry vinsten... ja fattar inte ännu å de e mycket ja funderar på eftersom vi idagsläget inte vet alla detaljer vilket inte är bra för mig. Jag måste liksom veta men ja kan inte ringa han på EMI NU..... fast ja vill ha ha ha.. Idag har ja dessutom vaknat med en hemsk huvudvärk å en kropp som skriker att den inte vill vara med längre. Ska strax ner på massage å tvingar mig iväg för ja behöver avslappningen.

Får nog försöka fixa någon som tar sonen sedan om ja inte blir bättre.... fritids idag är inget alternativ då han e så uppe i varv å knappast mår bättre av att vara där. Jag har tyvärr inte så många här som kan hjälpa mig... många?? Jag har ingen.... JA de får fixa sig Daniel är inte hemme före fyra.... fy va gör man??? Biter ihopa å fixar de själv.

********************

Många tankar inför denna weekend... VAD har man på sig när man möter en stjärna?? Sonen sa:

-Men mamma du fattar väl att du inte kan ha VANLIGA kläder...

ööööööö?? Vanliga? Ska ja ha OVANLIGA?? Vad kan de månne vara? Å ja som e en jeanstjej å kjol har ja men mera av ni vet VARDAGS modellerna... Ja e så sällan finklädd....å går ja ner på stan för att hitta de där SNYGGA va ska de vara??? Min man däremot har aldrig några som helst problem att vara just SNYGGT klädd... han e snygg jämt å stilig... Å här kommer ja i jeans å mjukisar hi hi...

TIPS??? Kommentera nu å tipsa.... någon där ute borde veta....

Håret måste färgas,,, TUR ja e klippt...
Naglar skulle man vilja göra men ICKE... de fungerar inte på jobbet....
Kläder MÅSTE tänkas över NOGA... de blir nog stan imorgon... MINST.








Kommentera här 3 st

Kommentarer
Kattis

Wow, vad roligt!

Stort GRATTIS!

Här har jag fått i mig mat iaf så det finns hopp om mig också.

Massa kramar

2009-02-17 @ 09:33:28
Länk: http://kattis11.blogg.se/
Zara

Hej!

Kikade in och läste lite (har inte gjort det på ett tag) och jösses vad skoj att du vann Rix Fm tävlingen, riktigt skoj.

Hoppas ni får skoj i Sthlm!

//Zara

2009-02-17 @ 12:33:58
Länk: http://zaraolsson.blogg.se/
anne

Du ser väl ut att klä dig helt OK for the occassion! Du är väl litet rock ´n roll!?! Klä dig så att du känner dig redo att ha kul, det är det viktigaste!!!

2009-02-17 @ 19:46:24
Länk: http://annnne.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: