Tankar å listan

Datum: 2009-02-15 Klockan: 18:32:49 Kategori: Kropp å själ/ADHD

De e hemskt när man inte känner att kroppen är med. Ja vet inte lusten e inte på topp å ja e glad att ja var tungen att vara hemma med August. Vidare har jag en dags jobb för att sedan få vara hemma två igen innan helgens jobb.

Det är oxå så jobbigt med alla dom son inte förstår.... att de är tungt. Tur man inte varken hör eller ser så mycket numera så man slipper bli så ledsen.

De e tungt just nu och jag vet ja måste ha en del klart för mig innan ja ska iväg till läkaren på tisdag igen. Det är då vi ska bestämma hur terapin ska se ut och jag ska göra väldigt klart för henne att om inte hon kan släppa de som varit, just nu ser ja de som att hon måste få en bakgrund, så skiter vi i att fortsätta. Ja vill inte gå nån terapi i Freuds spår... Jag vill blicka framåt å ta itu med mig HÄR Å NU..... inte då. Det har jag lämnat bakom mig de som varit. Förlåtit å gått vidare man ska inte älta gammal skit i all evig tid å jag har släppt de på fullaste allvar. Vi får se vad hon säger... annars jobbar ja vidare ensam.

Vidare så har ja slarvat med mina listor. Jag har helt enkelt varit för trött på kvällen å bara somnat... å liksom inte brytt mig. Ja vet dock att de e viktigt så ja måste komma igång igen. Men ja har ju varit så förkyld å ja e itne alls bra. När allt blir för mycket säger ju kroppen ifrån på alla tänkbara sätt å just nu är de ju så de är.

Sedan börjar de röra på sig på jobbet och jag måste verkligen hålla mig ifrån allt sånt för ja pallar inte. Denna gången får de lämna mig utanför och jag ska verkligen gå undan. För de e ett måste för mig. TUR ja inte varit den som stått mitt i skiten den här gången. Jag har nog med mig själv och jag har fortsatt mitt arbete med det som ja känner att ja klarar å tagit bort flera orosmoment.

Jag tillåter mig att varva ner och fast ja tycker de e tungt att jag är så trött vet ja egentligen varför. Å det är ju helt okej att få sova då.



Dessa inlägg är inget som är intressant för någon men ja använder ju detta som en form av ventil... ja skiter i vem som inte läser. Ja har så många inlägg vissa dagar å inte är de många som verkligen bryr sig om att se dom... skrolla ner å se vad man gjort å kommentera... istället kan man få kommentarer om att man inte har det å det med i sin blogg eller inte visar bilder... jo tjena... kolla lite mera noga. Andra som inte har ett dugg av intresse i sina bloggar, anser jag, har tusen å åter tusen läsare.... men sånt e livet och ja skriver just nu mest ör min egen del... att man inte har så många läsare har man accepterat.

Nåja.... TUR att man älskar att skriva... å att läsa för de e avkoppling å att de finns så mycket bra böcker. Avlutade boken ASKA idag av Yrsa Sigurdadottir som ja varmt rekomenderat ett antal gånger å som ni hittar mer om under kategorin BÖCKER.

************************************************************************

LISTAN:

Hjälp mig orka en arbetsdag imorgon och att känna mig stark
Hjälp mig avstå från konflikter jag inte behöver
Hjälp mig komma upp ur sängen

Jag är så tacksam för denna vilans helg och att jag inte har dåligt samvete för att vi vilade och tog oss tid att lyssna på kroppen som sa ifrån
Jag är tacksam för Daniel, varje dag. Vad gjorde jautan dig
Jag är tacksam för de minnen både M i I gett mig å som ja ofta återkommer till i mitt minne

Jag är bra på att lyssna på min kropp
Jag är stolt över de mina och jag visar alltid vad mycket jag älskar dom
Jag är otrolig på de där med maten... lyckats komiöst i helgen
Jag är duktig som vet vad ja vill och som jobbar med mig själv å har nått långt.

***************************

Kom att tänka på en sak.... vi ska vara glada för dom vi är. Och vi ska aldrig se ner på andra. Vi ska aldrig kasta skit efter andra å hur de tex ser ut eller är. Vi ska lära oss att se till oss själva först innan... vem säger att vi är bättre? Sedan vem bestämmer hur kärlek ska se ut och vad som är fult å opassande?? Bara våra egna fördommar... kärlek är alltid fint... hur den än ser ut,,, glöm inte de... för vilka är vi att dömma andra?



Lycka är att vara älskad å att ha någon att älska. Jag behöver inte alla jag behöver DIG.

Kommentera här 3 st

Kommentarer
Angelica

JA tur att snoppen var innanför kalsongerna haha :)

Jo jag såg i din blogg om filmen.. Har velat sett den ett tag. Och visst sjutton va den bra!

2009-02-15 @ 18:39:06
Länk: http://angelicahallin.blogg.se/
Mindy

God kväll.Vacker bild..Jag har mina stamisar så det är jag glad över jag ha..bryr mig inte så mycket om det är många på min sida eller inte..men kul då & då :) kram

2009-02-15 @ 18:57:09
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Maddis

Jag är mkt imponerad av den inre styra du besitter som orkar dra den tunga last du har.

Jag är imponerad av din inställning til livet och din kraft att se framåt å inte älta det som varit.



Du ger en oerhörd styrka till många som är i liknande situationer... den som läser din blogg lämnar den inte oberörd, alla berörs garanterat på något sätt...



Även om många inte lämnar något avtryck efter sig...



Många kramar till dig och familjen

2009-02-15 @ 19:29:26
Länk: http://maddizz.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: