Till Jennie

Datum: 2009-02-27 Klockan: 11:07:26 Kategori: Allmänt

Kan inte svara på din kommentar...

Nej ja tycker inte att de e sååå speciellt att han har ROSA hår. Ja veet att de e många som haft de. Å andra färger med. MEN de är ändå modigt att sticka ut och ja lovar att här där vi bor där de e mindre så sticker man ut. Han har fått höra mycket på sin skola ang hans utseende å då har han INTE haft rosa hår.

Å så som han sett ut tycker ja de flesta ser ut idag,,,, men tydligen ser folk minsta lilla å hackar på de. De e strongt att vara 13 år å inte bry sig.

Det är ju inte JAG som tycker de e speciellt utan andra.... å varför de tycker de får man fråga just dom....

Många HAR reagerat tex hans kompis mamma höll nog mer eller mindre på att få slag igår å talade om att jag inte fick ställa till hennes grabb så.... öööö givetvis INTE.

Många reagerar oxå på HUR jag som mamma kan tillåta detta.... men som ja skrivit i tidigare inlägg så e de hans val å mina barns val de stödjer ja... om de e att ha rosa hår eller ha gröna brallor eller välja att jobba som präst så stöttar ja.....



Kommentera här 12 st

Kommentarer
Jessica Anshagen

Hej tjejen. Hoppas allt är bra! Förstår att folk reagerar, vissa är så himla stängda och strikta och har svårt att öppna upp.. Jag skulle personligen inte färga håret så men jag håller med om att hade det varit mitt barn hade det väl ändå inte varit något att neka? Så you go :) Fin färg var det också! :)



Jaa jag vet, om bara 9 dagar sitter jag på ett flyg! Det känns så himla spännande :) Kommer troligtvis hem i augusti / september! Ska först plugga sedan jobba.

Kram

2009-02-27 @ 11:24:35
Länk: http://www.jessi.se
Annica

Att folk orkar bry sig så mycket för lite färg på håret...

Jag är mer nyfiken VAD för färg det är. Den är superläcker!!!

Apropå på det du skrev hos mig. Du har en form av empati Tess som många andra saknar. Var rädd om den och behåll den. Den gär dig till en fantastisk människa.

Du anar inte vad jag fått stånga huvudet blodig i min bekantskapskrets. Allt för att de inte har empati och kan sätta sig in i hur det är att leva med en mindre normalt fungerande kropp.

En dag kunde jag inte stå och ännu mindre ta mig ner för trapporna. Bad om hjälp för att hämta sonen. Fick höra att det bara var att bita ihop. Jag kunde ju vila sen....

Du ska veta att du är speciell och fanastisk.

Empati är inte alla födda med....

KRAM!

2009-02-27 @ 11:45:28
Länk: http://anja72.blogg.se/
anne

Men! Det är ju bara HÅR som sagt! Vill han gå omkring med det, VEM ska då behöva bry sig?!? Möjligen ni som är föräldrar, men annars?!?



Som sagt; han är TUFF!

2009-02-27 @ 12:17:51
Länk: http://annnne.blogg.se/
Daniel

Dagens ungdom har egen vilja säg! ;)

2009-02-27 @ 12:40:09
Länk: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Jonas

Bra inställning!



Ha en trevlig helg och ha det så gott... Kram

2009-02-27 @ 13:48:28
Länk: http://jomari.se
Maddis

Tycker du gjort rätt som låter honom färga håret...

Det är trota allt BARA hårfärg som kan tas bort.

Det är ju bara att färga om.

Värre vore det väll ändå om han tog dråger, var kriminell eller gjort en vansinning tatuering i pannan... inte lika lätt att fixa...

Jag skulle göra samma sak för min son om han ville färga håret... det är ju BARA hårfärg...

2009-02-27 @ 14:02:27
Länk: http://maddizz.blogg.se/
Pernilla

Ville bara önska er en trevlig helg =)

2009-02-27 @ 15:02:59
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Anki N

Så länge barnen inte gör olagliga saker o så länge de försöker finna sig själva i sin roll på jorden, får man se en del och inte påverka för mycket för då kan det bli andra bullar av det hela. Förmodligen symboliserar hans hårfärgsval av något som han står för, varjefall just nu. Det är ganska tufft i vårt hårda samhälle att våga vara sig själv o öppet stå för det, när man är ung.

Om du skulle tjatat o gnällt om detta kanske det fått en effekt du absolut inte ville ha. Helt rätt låt grabben finna sig själv o den han är.



Kramiz o go helg

Anki N

2009-02-27 @ 15:13:39
Länk: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Anonym

Tack du =)

anne

Det var jättefint och sant sagt av Annica, du! :)

2009-02-27 @ 16:13:41
Länk: http://annnne.blogg.se/
Jennie

När jag bodde i degerfors hann jag ha all färger som gick, gjrode mig itne mer speciell? Alla är udda i dag på sitt sätt, man är inte mer speciell och vågar mer för att man fägar håret=) Tyckler att det är otroligt svårt att sticka ut i dag...sure 10 år sedan o man hade rosa hår då var man udda. MEN i dag är alla udda och sticker ut på sitt sätt, så i mina ögon är han vare sig udda eller unik för att han färgar håret.

Häxstickade mamman i Jämtland

Vad fint inlägg du har skrivit, dina tanakr är lika mina, det är klart att man stöttar sina barn vilket det än väljer eller vad de gör...



Det är ens barn och man älskar för dom de är och det är ju just deras personlighet man ska ta i beaktning och ge dom beröm för det bra de gör och ge ris med en bra förklaring när de gjort saker som inte är bra...



Jag ycker din son gör det bra och jag stödjer dig i ditt val att låta sonen bestämma över sin egen kropp så länge han inte själv tar akda av det, det finns knäppa, förlåt men jag anser föräldrar som uttrycker sig som den där mamma gjorde så är man ju knäpp, inte ger man väl sig på ett annat barn och färgar håret på dom, ojoj, det är så att man får huvudvärk av vissa vuxna människor...



Min 15 årige dotter förlovade sig på alla hjärtans dag med sin pojkvän som hon varit tillsammans med snart i 2 år...



De sparade själva till ringarna så varför skulle jag protestera...



Men här var det bla mitt ex, barnens pappa, men varför göra det u när ni är så ung, det är ju inte äkta kärlek...



Vad är då äkta kärlek, jag anser att all kärlek man känner är väl äkta...



Eller som pojkens mamma sa, varför prövar ni inte andra killar och tjejer innan ni förlovar er, varför i hela fridens dagar ska man det???



Nä då, vi ska stå på oss och visa våra barn att man kan göra egna val så länge man inte skadar sig själv eller någon annan...



Det ger våra barn självförtroende/Kramizar

2009-02-28 @ 11:50:12
Länk: http://stickmonster.bloggagratis.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: