Tisdag....

Datum: 2009-01-13 Klockan: 11:39:42 Kategori: Allmänt

Å ja vaknade skapligt pigg idag. Oskar tog sig upp själv i morse å han e så duktig så mamma fick ligga kvar. Det är mysigt att få ligga ensamma på morgonen ja å älsklingen.... äta frukkost i lugn å ro och sedan ta den där turen med hunden.

Daniel är nere å köper grejjer så skåpet  badrummet kan komma upp... lite trist ja inte e hemma sedan så ja kan hjälpa till samt fixa iordning med handdukar osv. Detta ger mer plats där jag har dom idag så ja tror detta blir bra. Ångrar redan att ja inte köpte två skåp direkt. Men Ikea e öppet alla dagar så de löser sig. Vi ville ta ett i taget så vi såg att de blev bra. Hade ja pengar skulle ja riva ut hela badrummet... skaffa duschhörna osv.... nåja den dagen kommer den med.

Ska sätta igång å kolla  vad mer som ska ut på Tradera.... säljer av massa grejjer.... de ger ju lite pengar. De mesta går faktistk att sälja har vi märkt. Även trasigt skit. Udda.

Ang LISTAN:
Listan skrivs inte för att det är en KUL grej. Listan skriver jag i ett långt arbete som handlar om att må bättre med mig själv. Många av er som läser om mig känner inte alls mig och vet inte vilket sorts liv jag lever eller hur ja gmår till kropp och själ. Jag har valt att dela med mig av mig själv här för att de kanske hjälper andra i slutändan. Listan är en del av att få bättre självkänsla.... därför skriver jag den. Inte för att den e lite kul eller för att jag tror jag är bättre än andra. Jag skriver inte jag är bra i listan för att ja tror jag är mer bra än andra jag skriver jag är bra för att just jag är bra och att jag själv tycker jag är bra och mår bra av just detta. Jag skriver inte jag duger för att ja menar att jag duger mer än någon annan utan för att jag själv har insett att jag faktiskt duger som jag är. jag har under vissa perioder av mitt liv fått smaka på att få min självkänska nertrykt på noll.... jag trodde inte ens jag kunde laga mat till slut.... Idag jobbar jag för att må bättre igen, känna att just jag är bra som jag är. ALLA runt om mig är bra... alla har ett bra egenvärde och alla förtjänar att bli respekterade för de inderbara individer de faktiskt är. alla är vi unika och det är ju fint tycker jag. Med alla våra olika nyanser och olikheter.
Jag skriver heller inte listan för att andra ska tycka så om mig... detta handlar om min egen syn om mig själv.
Jag skriver den inte heller för att andra ska tycka symd om mig. Jag delar bara med mig i mitt arbete.

************************************

Idag ringde Linda.. GUD va glad ja blev. Vi ska ses imorgon.



Underbara fåglar... det är något ja njuter av.


Kommentera här 7 st

Kommentarer
beetty

Hej hopp! Sry för sent svar, har inte orkat med datorn eller bloggen direkt.. sjuk :/.. men vi fick hundjekeln iaf, fortfarande bajsar & kissar inne & britt säger kan ni inte ha henne för gott, never never, ngn enstaka gång kan vi ta henne men fan inte mer.. hon ger oss dåligt samvete då hon säger hjälper er så mkt så ni kan hjälpa mig lite med... då ör de väl bara att ta hundjäveln & smila då,.. orkar inte slösa energi på att tjafsa emd henne längre.. hon förstår ändå inte..



Hopaps ni har de bra iaf : )

2009-01-13 @ 12:06:39
Länk: http://freshing.blogg.se/
beetty

aah jag vet, tråkigt att hon gör så bara!

Ja nu säger hon att hon inte vill ha henne utan hon har inte tid, varför då som du säger skaffar man en hund om man inte har tid? hon säger att hon inte har tid för katterna ens.. sen att hon låter hunden bajsa & kissa inne gör ju sitt.. va får lägga undan mattorna varje gång hon kommer & stänga alla dörrar som går.. ¨så ska de ju inte vara :(..



Har varit sjuk men nu är jag på fötter igen : )..

hopaps ni med haft de bra, skulle med vilja börja jobba snart! Komma hemifrån lite.

2009-01-13 @ 12:13:16
Länk: http://freshing.blogg.se/
Linda

Aha okej!

Hoppas du får en bra måndag :)

2009-01-13 @ 12:24:18
Länk: http://ndail.blogg.se/
anne

Är det någon som har uppfattat din lista negativt? Jag tycker den är så skön att läsa för det ger en anledning att fundera vad man själv tänker och borde uppskatta mer.

2009-01-13 @ 14:10:38
Länk: http://annnne.blogg.se/
Petra

Bra att du känner dig bättre å bättre. Jo hus är något jag längtat efter länge så det ska bli så spännande att se vart vi kommer bo. Allt är så dyrt här bara så vi kanske får ta ett mndre hus än vi tänkt, men det ger sig!!

Hur litet/stort har ni då?

kram

2009-01-13 @ 16:32:19
Länk: http://glamouricious.blogg.se/
CAT

Tråkigt om någon uppfattat din lista för något annat än vad den är!

Men det är många som inte själv mått riktigt dåligt som vet hur det är att försöka se sig själv som människa lika mycket värd som alla andra.

Dom som inte vet hur man kan överanalysera någon liten skitgrej någon sagt eller gjort som man tar personligt trots att det inte ens var menat åt en själv.

Men huvudsaken man vet själv hur man menar och tänker!

Ha em bra kväll och hoppas badrummet vart fint =)

Kram på dig!

2009-01-13 @ 20:28:22
Länk: http://catmalou.blogg.se/
CAT

Ja visst är det så =)

Usch,vi verkar få en köldknäpp här igen!

Termometern står på -20 nu...

Och jag som är så frysen av mig =(

Ha en bra natt!

Kram

2009-01-13 @ 21:25:14
Länk: http://catmalou.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: