Skööönt

Datum: 2009-07-31 Klockan: 16:42:47 Kategori: Böcker

Jag jagar steg. Min man går till och från bussen varje dag som ger ca 3000 steg enkel tur,, sedan jobbar han och får säkert ihop minst jaaa.... närmare tio.... Och eftersom jag är hemma och inte får gratis stegen på jobbet får jag jobba som fasen för att få mina. JA vi tävlar. Just nu gäller det både att vinna mot varann och att slå sitt eget veckototal.

Jag har därför idag verkligen lagt på en extra låga där bak för att verkligen få ihop mina steg. Mycket steg föll ju bort när vi var borta och man sitter still i bilen samt att man stod på Gustavsvik. Man kan ju inte bära stegräknaren där.

Jag tog en rejäl promenad  regn och rusk,, rena höstvädret på en timma och sedan skulle jag BARA gå lite med hunden men det blev tyvärr mest att jag plockade kantareller... mmmm. GOTT ännu några svampmackor ska alltså ner i magen.


Bild:Kantareller

Albin åkte till en kompis som han ska sova hos och August han klipper ich TEJPAR. Idag är en sån dag där man bygger och TEJPAR. Igår STÄDADE han. Rätt var det var hade han staplat alla soffans kuddan på golvet och stod och damsög i soffan för brinnande livet.

-OJ varför städar DU? Undrade jag lite sådär frågande.

-Soffan var skräpig och så ville KROPPEN städa...

OKEJ... de köper jag, SYND att min KROPP så SÄLLAN vill städa.

August är verkligen noga med vissa saker och jag är glad att han är så duktig för sällan sju åringar är som honom.


BIld: August på Pizza Hut i Örebro

*********************

NU ska ja lägga mig och läsa lite. Har precis avslutat denna bok som är den fjärde i en serie som författaren skrivit. Rekomenderas:


De andra böckerna i serien är:


Dolda fel och brister

Självrisk

Personskada

Nu läser jag Ann Cleeves

Svart som natten....  Vita nätter....  Rött stoft....

Där har ni en hel hög med BRA böcker om ni gillar kriminalromaner.





Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: