Måndag

Datum: 2009-06-15 Klockan: 09:15:06 Kategori: August/barnen/Autism

Igår kväll låg jag och funderade länge på en ny tattuering..... tänkte om jag skulle ge efter för trycket och sätta mina barns namn på kroppen. Jag har ju symboliserat mina grabbar på ett annat sätt på min kropp än att skriva deras namn. Men nu funderar jag på att sätta dit dom...

Vid frukostbordet säger Albin:

-Du Mamma..... ( så börjar han ALLTID) kan inte du tattuera in våra namn? Jag menar våra tre namn såhär,, ( och så visar han på bordet hur de ska stå. )

Ruggigt... just detta som jag tänkte. Jo jag ska nog gå ner och få in dom på kroppen. Sedan fortsätta med mina blommor kanske? En present till mig själv när jag snart fyller.

**********************************

Värken håller i sig och även febern. Har det inte gett sig på några dagar får ja söka för detta. Så länge får jag stå ut då dagarna är fulla med annat. Strax ska vi åka in till Karlstad för utredningstiden. Vi har tre sammankomster där inne denna veckan. Det är logopeden som står för de två första besöken och sjukgymnasten för det sista på Torsdag. Jag vet inget om vad de tänker eller kommer fram till. Jag har fått det till mig att nu träffar han alla han behöver och de går igenom massa tester. Sedan ska de sammanställa vad de sett och DÅ presenteras detta för mig. Det vet ju inte förrän de har hela bilden klar så att säga. Men de verkar ju se något eftersom det fortsätta titta på olika delar. Jag är heller inte med under testerna då han och den som gör dessa är ensamma för att jag inte ska störa.


Bild: August med sin tårta...

Efter detta har jag lovat att vi ska äta på MAX och åka och titta på leksaker. Mamman i familjen får lära sig köra i stan... huga... men sist gick de bra. Jag börjar hitta. DUKTIG jag är.

*******************************

För övrigt jobbar man med att må bra i själen. Själen som inte är så lätt att hitta rätt med. Terapin... jo den gick ganska bra sist. MEN jag tycker fortfarande att ALLT ska vändas på och jag ska helst bara vila. Jag ska lägga ner så lite energi på så mycket som jag tycker livet innehåller. Jag kommer aldrig börja laga dålig mat,, men vi köper också Pizza ibland. Jag kommer inte lägga ner djurintresset för jag har lagt bort så mycket annat.... Nej detta är inte lätt och på nått sätt känns det som om jag ska utplåna MIG. Men de kanske är lika bra eftersom de mesta jag gör är FEL. Jag är FEL så jag borde kanske göra de. Lägga bort hela mig så blir så många glada...


Bild: MOA.... glad och lycklig. På min bröllopsdag.... Det var inte en dag som var helt problemfri men jag kämpade och det var ändå det mest lyckade dag man kunde tänka.... ÄLSKAR dig Daniel för denna fina dag som du gav med med allt innehåll!

**********************

Fåglarna har lagt ägg nr 1



Kommentera här 3 st

Kommentarer
Jenny

Tack för din kommentar =)

Och klart du ska tatuera in barnens namn, det kan bli jättefint !!!

Kram

my

Om jag skulle ha nån tatuering så skulle det vara mina barns namn! Men helst ingen..aj! :)

Och krya på dig! (både kropp och själ)

2009-06-15 @ 17:43:20
Länk: http://myilivet.blogg.se/
Linda

skulle också vilja ha barnens namn inpräntat i huden

men vet inte om ja vågar

2009-06-15 @ 20:42:18
Länk: http://misspainter.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: