Förmiddag.

Datum: 2009-03-31 Klockan: 10:49:30 Kategori: Allmänt

Mobilen spelade sin irriterande truddelutt... eller nej... Den spelar en av de bästa låtar Barbados någonsin gjort.... OM DU VA HÄR.... men ja hatar å vakna till den. Ändå har ja inte ändrat... Den förra melodin va inte bättre heller... vad ska man liksom vakna till??

Vaknade gjorde jag å inatt vet jag inte vad drömmen har handlat om. Det spelar ingen roll för då känns det som om jag fått vila lite lite bättre.

Men tröttheten är ett faktum och när barnen var körda till skolan var det skönt att få en dusch. Men jag har känt mig TOM... utan kraft och vidare lust.

Det var sedan oerhört skönt med massagen. Jenny gör mig så gott,, mycket gott och jag blir så glad av att se henne. Idag fin med ljusa härliga flätor... som en liten tjej å det passade henne...



Efter massagen hade jag en stund att slå ihjäl. Jag hade tänkt mig fram till Rebecka å se om hon har ritat min tattoo... OM kolla den å se om jag kanske ska ta å börja med den. När ja mår dåligt brukar det sluta med en ny tattoo... Den brukar symbolisera något för mig just då som är viktigt. Tyvärr öppnade de ju elva... så ja promenerade ner och tog ut pengar, vidare så såg jag något i ett fönster ja kände att jag ville ha hem.... Detta behöver jag... köpte häromdagen några lyktor med som förgyller mina kvällar...

    

Sedan knallade jag in på Gröna lycktan för å beställa tid för floating. De blir på torsdag. SÅÅ skönt å så välbehövligt. Det ja behöver är just VILA. En stund i tanken motsvarar många många timmars sömn.



Ska gå ut å förbereda lite för maten i eftermiddag med. Ska försöka åka ner å klippa mina barn med. Albin måste ju se respektabel ut OM de bär av till Norge.


Kommentera här 2 st

Kommentarer
anne

Vilka planer du har! Har du rånat banken kanske? ;)



Hoppas du piggar på dig av massagen, dessutom skiner ju solen idag! :)

2009-03-31 @ 12:00:29
Länk: http://annnne.blogg.se/
Afrodite

Vilken dag! Låter helt underbart med massage och grejer! Själv skulle jag behöva gå en tur till naprapaten en dag igen...en dag när det regnar...=)

Ta hand om dig!

Kramiz

2009-03-31 @ 16:57:51
Länk: http://afrodite.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: