Från VÅR till full VINTER...igen...

Datum: 2009-03-27 Klockan: 16:20:38 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Ja nu e de vinter. Snön fortsätter yra ner och det är verkligen värsta snöovädret. Jag ångrar att vi bestämde bio just idag för vägen är inte kul nu. En olycka eller ja långtradare har stått fast uppe på E18 flera timmar även om de va åt andra hållet. Barnens pappa har stått fast ett bra tag å jag fick åka ner å hämta August.

Men Daniel når ja ju inte nu..... kanske skulle knalla ner sedan å ta buss istället men med min ångest inför saker jainte gjort tidigare skrämmer massor....

Det ser inte heller ut som om de ska ge sig...

**********

Sitter här i mitt sovrum med Lavendel ljus brinnande för att känna doften å få lite lite avslappning. Jag mår sådär nu. Jag somnade en stund eftersom jag inte kunde koncentrera mig på en bok.

Jag hade lika svårt igår att koppla av. Det kröp i kroppen och en oro finns hela tiden å värken i kroppen har tilltagit.

Natten har ändå varit okej men någon större lust för något det har ja inte. Vädret gör ju egentligen inte heller de bättre men jag gör ändå det ja vet ja mår bra av i längden.

Igår kom mitt sjukintyg oxå. Jag bävar att åka med det till jobbet men på måndag måste jag. Jag måste om inte annat lägga in mitt schema. Jag bävar för de mesta just nu. INte för att jag inte kan stå för de som står där utan för att ja skäms. Jag skäms för att jag inte orkar. Att jag är så pass svag. För jag är svag. Nu betalar jag för all belastning som hänt å jag inser att jag skulle varit hemma längre förra gången.

Men man visar sig stark.... å duktig.

Varför är vi så många som mår så dåligt? Varför ser samhället ut som de gr å varför har vi alla dessa krav på oss själva?

Allt jag har som jag är så tacksam för gör mig inte bättre. Varför ser jag allt å svart å grått när jag har de så frbannat bra? Va e de för fel på mig egentligen?

************



Jag vill möta min man ikväll å jag vill att han ska känna glädje å stolthet när han ser mig. Jag vill utstråla styrka å jag vill le å skratta. Jag vill vara någon som mår bra. Som känner att livet är värt att leva. Som har saker att se fram emot utan att känna rädsla för morgondagen. Jag vill att mina barn ska må gott och inte ha en mamma som alltid mår skit. Å jag vill ha förståelse för vad jobbigt det kan vara att "plocka" upp en son som rasat för att det inte blev som han trodde när fritids är slut.... Jag vill ORKA och jag vill att Daniel ska fortsätta orka för ja älskar honom över allt annat på jorden.

**********



Kommentera här 17 st

Kommentarer
Cecilia

Va bra att du mår bättre idag.

2009-03-27 @ 16:36:04
Länk: http://blocked.blogg.se/
Cecilia

Det var ett svar på det du skrivit till mig på min blogg... Orkar inte läsa inlägg just nu, men ville svara. Lite konstigt att du önskar en bra fredag och sånt i samma inlägg som jar berättar om begravning... Kan ju inte bli en bra fredag...

2009-03-27 @ 16:46:59
Länk: http://blocked.blogg.se/
Cecilia

Jag skickar här lite länkar som du kan läsa om Cecilia och hennes syster Emilia

http://blocked.blogg.se/2009/january/min-dotter-ar-dod-cicci.html

http://blocked.blogg.se/2009/march/hon-blev-bara-10-dagar.html

Alltså, Emilia dog först och var deras första dotter. Hon dog 27 januari, och då var Madde höggravid med Cecilia. Om hennes födelse kan du läsa här http://blocked.blogg.se/2009/february/kvallen-slutade-med-en-liten-bebis.html#comment (mysig historia)

När Cecilia dog i plötslig spädbarnsdöd fick Madde en psykos, och hatar nu hela världen.

Förstår du lite bättre nu?

2009-03-27 @ 17:05:00
Länk: http://blocked.blogg.se/
Madeleine

Han klarade väl inte av sorgen och jag tror att jag påminde honom för mkt om smärtan så han valde att bryta helt med mig.

Nu har över 2 månader gått och vi har inte kunnat prata med varandra alls för sista gången vi pratade skrek vi bara på varandra och det gör oss inte bättre.



Nu har han bestämt sig för att vi kan prata med varandra igen.

Att vi ska träffas och fixa yttrandet och även prata igenom allt som vi varit med om, alla våra tankar och försöka få svar på våra frågor osv.



Jag vet inte varför det är så många som mår dåligt och det som jag tycker är värre är att vi som mår dåligt år 2009 nästan ska behöva skämmas för att vi gör det för att vi är sjukskrivna för att vi nu har en regering som vill få bort såna som vi.

Men ändå finns det inga arbeten på marknaden som kanske även det gjort att människor blir deprimerade och sjukskrivna....



Sen hoppas jag på att ni kommer få svar på allt snart.

Att Daniel ommer orka och förstår att det kanske bara är nu för en tid som du känner såhär.

Sen om ni får svaret på autism, kanske ni även får mkt svar på varför och hur och vad ni kan göra osv och en sån sak kanske gör ert liv lite ljusare?



Kramar

2009-03-27 @ 17:26:16
Länk: http://middemadde.blogg.se/
Cecilia

Många frågar just det, "varför just du". Men jag kan inte se det så, jagkan inte fråga den frågan. För tänk om det inte hänt mig, men det hänt någon annan, är det bättre? Tänk om någon annan mår som jag gör nu, vad är det som säger att hon skulle överleva det?

Någonstans måste man se vad man har och jobba med det, för det man har kan man inte ta bort. Så är det.

Försök inte förstå mina problem, försök förstå dina egna. Sök djupare än du gjort än så länge. Det är smärtsamt, men ack så betydelsefullt!

2009-03-27 @ 17:30:22
Länk: http://blocked.blogg.se/
Jonas

hallå vännen, du står och tittar ut genom fönstret, är det på misären... snööööön! Helt jäl´kla sjuuuuukt ju! :(

Nu ska jag städa lite... ses! Kram

2009-03-27 @ 18:00:04
Länk: http://jomari.se
anne

Hoppas ni kommer iväg på bion, filmen är väldigt bra!

2009-03-27 @ 18:01:05
Länk: http://annnne.blogg.se/
*Jenny*

Hej vännen !

Har inte hunnit läsa några bloggar så jag sitter nu och läser ikapp mig inne hos dig =)

Kramar i massor

Nina

Jag blir så ledsen när du skriver att du skäms för att det är så här nu. Det är inte svaghet att må dåligt, det visar att du kännner du är människa. Tänk vad mycket du lärt dig om dig själv, om andra. Bara tack vare dina problem. Just nu är det tungt, men som jag tidigare sa det vänder. Jag tänker på dig nu, och är det nåt så ring. Jag ställer upp. Och jag räknar med dig när det är min tur. Strunta i alla som inte förstår, det är deras okunnighet och förlust. Visst känns det ändå bra att ha förståelse för en medmänniska.

Kram Nina

Susanne

Godmorgon!!! Skönt att du känner dig bättre hoppas att det forsätter på den banan. Ha en super bra Lördag. Tänker på dig. Kram Susanne

2009-03-28 @ 07:21:44
Länk: http://vejers.blogg.se/
Ninni

Hej vännen...inte ska du skämmas för att du mår som du gör!



Det finns många runt omkring dig som mår som du...tyvärr.

Har du möjlighet att få terapi, prata med någon som kan få dig att må bättre.



Du ska inte stoppa ner ångesten utan försöka få bort den istället..hitta källan till att du mår som du gör...det finns säkert ett svar någonstans.



Kram kram

2009-03-28 @ 12:14:46
Länk: http://ninni.blogg.se/
Cecilia

Jag är uppvuxen med en mamma som är väldigt sjuk. Handikappad och har även psykiska besvär. Klart det är jobbigt för ett barn, men man älskar sin förälder och man har även med sig de erfarenheterna när man blir äldre.

Att tänka så, och även om din man, kommer aldrig ge dig mer energi även om det är förståeligt. Man kan påverka sina tankar, så tänk på sådant som bygger upp dig

2009-03-28 @ 12:20:56
Länk: http://blocked.blogg.se/
Ferhat

SV: Nu har jag svarat på alla frågor jag fick under frågestundet. Ta en titt på bloggen och se vad jag svara på din fråga :D



Har du fler frågor är det bara att fråga =)

2009-03-28 @ 13:56:15
Länk: http://ferhat.blogg.se/
Liene

sv ja, det är bra med mig:) hoppas med dig med.

2009-03-28 @ 14:39:53
Länk: http://lienes.blogg.se/
PerNilla

Hejhej. Läste att det ej är så bra men hoppas ändå att du har det ganska så bra idag.



Här är det bra men känner mig trött och seg.



Känner igen mig mycket i det du skrev eftersom att jag tycker oxå det är svårt att inte orka och undrar ofta varför jag inte är nöjd med det jag har...visa dagar går det upp andra dagar ner.



Ha det så bra, kramis.

2009-03-28 @ 16:31:08
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Skogshuldran Titti

Tänker på dig! Kram!

2009-03-28 @ 16:49:34
Länk: http://skogshuldran.bloggagratis.se
Liene

sv ja, det är bra med mig:) hoppas med dig med.

2009-04-02 @ 21:09:08
Länk: http://lienes.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: