Lördag

Datum: 2009-03-14 Klockan: 10:36:12 Kategori: Kropp å själ/ADHD

I natt har ja sovit i en annans katts famn,,,, ha ha ha. Pepsi ligger alltid i gästsängen i källaren hos syrran.... En dubbelsäng å när ja kom ner igår jaaa då såg han allt lite sur ut. Men verkar ha tyckt de varit helt okej att ligga på mig där han kanske normaltsätt ligger,, kliva omkring å grejja.... hrm. TUR man inte störs av så mycket. hi hi hi. En natt sedan e vi bästisar han å jag.

Va helt gudomligt att komma till syrran igår.... TACCOPAJ å sallad å lite gott vin. mmmm NJUTA.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

LIte speciell dag blev det idag på jobbet. Men det flyter på.

^^^^^^^^^^^

Tankar......

Man ska ALDRIG glömma dom man älskar. Man ska ta vara på varje enskilt ögonblick å visa all den kärlek vi känner för varandra. Livet är så otroligt sårbart. Det förändras så snabbt. Vi ska inte skiljas som ovänner,,, Och vi ska vara tacksamma för det fina vi har runt om oss. Se allt vi faktiskt har att vara stolta över och glada för att vi har.

Varje dag vaknar jag och försöker vända allt som känns tungt till något positivt. Allt för att orka,,, att försöka le när jag egentligen bara vill gråta. Att försöka tänka att smärtan ja känner är ett bevis på att jag ska vila. Jag får vila för att orka senare. Vi ska ta vara på varje ögonblick å hälsan är viktigast. Å det måste jag oxå lära mig.




Kommentera här 4 st

Kommentarer
»» Michaela / Bloggdesigner ««

Ha en trevlig Lördag :)

2009-03-14 @ 12:32:31
Länk: http://soeticz.webblogg.se/
Stefan

Hej hej.

Jo då, jag verkar ha klarat mig helt och hållet...som vanligt :-D

Ja tänka att de ska må så dåligt. Men vad som är än värre tycker jag, är att ingen uppmärksammar det och får stopp på eländet.

På tok för många föräldrar har inte längre tid med sina barn.

Många bryr sig inte om vad deras barn gör eller vill inte se de tecken som kanske egentligen är jättetydliga.

Tyvärr...

Ta hand om dig vännen, och hoppas att din elev repar sig. Det är alltid tungt att mista en vän, men de sanna vännerna kommer ändå alltid att vara med en genom livet. Allt de sagt och gjort, påverkar framtiden för dem som stått närmast.

Kram

2009-03-14 @ 12:37:48
Länk: http://jalonen.blogg.se/
*Jenny*

Håller med dig, man måste försöka se det positiva i allt, det går inte att alltid vara postitiv men jag har den inställning att jag tänker, det finns alltid folk som har det värre.

Kram på dig

Ps! Du vet väl vem jag är nu, när jag inte skriver bloggadressen

Afrodite

Vilka tänkvärda ord! Vårda det man har, vara nöjd med det man har...så sant och så svårt ibland när vardagen smyger in under huden på en...Men visst kämpar man för att det ska vara så...försöker...=)

Ha en fortsatt fin helg!

Kramiz

2009-03-15 @ 01:26:28
Länk: http://afrodite.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: