Ny dag.

Datum: 2009-03-11 Klockan: 09:09:50 Kategori: August/barnen/Autism

Idag vaknade jag efter en orolig natt av att solen faktiskt letade sig in i vårt sovrum.

Det är kallare idag men de är så skönt att solen skiner.

Mina planer var att jag skulle baka idag. Matbröd. Jag hade verkligen lust igår men idag inser jag att det är bättre att jag tvättar å städar lite. Inte för att ja bryr mig att det kommer en från Familjestödet men när solen skiner ja då ser man allt DAMM å allt hår som blir från djuren.... så Isak åkte ut idag å blev kammad. Han tappar sin vinterpäls nu å de kvittar nog om ja borstade honom HELA dagarna så skulle de lossa lika mycket hela tiden. Å jag fick mera lust att fixa å grejja lite å då ska man nog passa på.... lusten tappas så lätt.

Men efter att go ungarna blitt avsläppta på skolan har i alla fall Isak å jag gått en promenad i solen å nu har ja plockat å grejjat lite. Ska strax fortsätta. Baka,,, de kan ja göra imorgon. Tänk förr va ja bakade. Ja inte kakor å sådant men allt mitt matbröd bakade ja. Gud va mycket gott ja gjorde. Tyvärr råkade min fd man slänga fel papperpåse en gång å slängde alla min pärmar med bakrecept.... så mycket gick förlorat där. MEN ja har mycket i skallen... matbröd de kan ja baka i de oändliga med olika mjölsorter. Tänk va sånt ja hade hemma å svängde ihop än de ena än de andra.... hi hi.... De va då de.

August är så go..... igår när vi käkade lite Thai mat med grabbarna så fick han sin fiterade kyckling på tallriken.... ungen tittar på maten å utbrister:

-Mamma de e väl TIGER vi äter?

Hrm TIGER???? var fick han i allsindagar det ifrån? E de nån som ätit Tiger? hi hi hi...

-Jaaaha,,, va han avmätta svar då de BARA va kyckling.

När ja släppte av honom på skolan idag stannade undrade Albin om ja hämtade honom efter skolan,, ja svarade nekande då vi frå hem folk idag som ja sa. Han undrade VEM som kommer och jag sa att det är en kvinna som ska hjälpa oss hjälpa August.

August stannade till utanför bilen å öppnade dörren. Frågar vem hon är och vad hon ska göra. Jag berättar bara kort att det är en tant och att hon ska prata med oss lite bara. Han tittar på mig och ger mig en PUSS på munnen.... Dessa ögonblick gör mig tårögd då han inte ofta gör sådant,,, det är bara när de verkligen känns okej för honom på nå vis. Ja svårt att förklara så e de väl med de flesta men med han problematik så är det inte de naturliga för honom. JAg tror han visar att han VET att vi gör allt vi kan för att han ska få de bättre. Å detta var hans sätt att berätta de på. Denna puss. Sedan springer han iväg glad i hågen bara för att snubbla å slå händerna på allt grus...Men efter att ja blåst å pratat kunde han med lite saktare steg gå iväg å starta skoldagen som idag bara blir just skolan. Fritids är han ledig ifrån TVÅ dagar då jag är ledig. Vilken tur man har som inte jobbar hela dagar varje dag.

De e LYCKA!

                         



Kommentera här 4 st

Kommentarer
mitha

Men så sött! Klart han vet att ni gör allt för att hjälpa honom!<3



Baka är något jag är urkass på, vill ha en bakmaskin för då skulle det nog sätta fart i bakeriet här=) Finns ju inget godare än nybakt hembakt bröd!!! MUMS!



hoppas du får en bra dag



kramar

2009-03-11 @ 09:58:39
Länk: http://himmelohelvete.se/wp
Beetty

Så jag känner, oh ja vi kommer allt klara oss :)..

Vi har dem vi älskar runt om oss & de är mkt guldvärt!



ååh saknar dina barn, vill att de kommer till oss snart igen.

Vad gör dem nästa helg? Vi ska till badhuset då. Om de kanske kan hänga med oss :)



underbart fina bilder du lagt upp.

2009-03-11 @ 10:09:00
Länk: http://freshing.blogg.se/
Petra

God förmiddag! Det är de stunder när barnen gör sådana saker som man får bekräftat att man är älskad av dom!! KLart du ska baka en annan dag, hihi! Idag ska du göra saker som faller dig in!!

kramar

2009-03-11 @ 10:38:03
Länk: http://glamouricious.blogg.se/
Aurix

Fina bilder! Baka dem alla en liten fin tårta. :)

Personliga favoriten är http://bakrecepten.se/schwarzwaldtarta/

2009-09-02 @ 14:55:45
Länk: http://bakrecepten.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: