Dagen efter operation

Datum: 2009-05-05 Klockan: 08:23:16 Kategori: sjukhus/sjukdom

Dagen igår blev lång. Fick vänta länge innan de va min tur. Halv två rullade vi bort till operationen. Jag fick prata med narkosläkaren direkt och som tur va fanns inga hinder för att bli sövd.

Vid två gick ja själv in på operation tillsammans med narkos syrran som ja för övrigt känner sen förr. Köpte min första katt av henne. Så upp i den udda gynstolen. Med hela stöd för underbenen.... hann med å fråga en del saker innan ja OJ sov gott.

Daniel gjorde ju sin praktik på op i Karlsstad å hade berättat att man blir väckt inne på operation innan man kommer ut på uppvaket vilket ja inte allas har några minnen av sedan innan men nu vakna ja där inne pratade lite för att sedan intee veta att ja kom i min säng å ut på uppvaket.

Hade ont när ja vaknade nästa gång å mådde illa. Började oxå bli orolig så jaa fick lite mediciner och så påminde de min om att tänka på nått positivt. Jag valde att tänka på Daniel och på  låten Mojje sjöng i Så ska de låta i helgen.... I vilket land man böjer bananerna.... å vilken härlig låt.

Det positiva tänkandet har tagit mig igenom operationen bra, det suveräna bemötande ja fått från alla personal gör mycket.

Efter några timmar bar de tillbaka till avdelningen å då blev ja tyvärr yr och mådde hemskt illa. Trodde ja orkade sitta lite upp å fick massa hjälp. Halsen snörpnes ihop å ja trodde ja skulle kvävas men de kunde bli så efter larynxmasken. Så med lite lugn andning så gav de sig å en hel del mediciner. Efter att ha pratat med Daniel å slappnat av somnade ja tidigt igår.

Sovit helt okej hela natten och har nu fått frukost. mmm GOTT. Seg å trött å väntar nu att ja ska bli av med lite hrm vi säger förband å kateter samt TENA FLEX blöjan..... har vi provat den oxå....

Regnar i Karlskoga idag... men de gör inget för ja ligger ju här....å ja mår efter omständigheterna bra.... tack för allt stöd  ja svarar då ja har lite mera ork....



Kommentera här 10 st

Kommentarer
bästa moster

Hejsan! Hoppas du snart känner dig bättre efter operationen! Måste vara skönt att det är över iallafall. Jag har en liten fråga till dig, du kan svara när du känner att du orkar.Som jag läste så antar jag att du har en piercing i tungan, min dotter ska skaffa en och jag undrar hur det går till och så, om det gör ont under själva piercandet och om det svullnar mycket och är besvärligt efteråt?? Jag är så nervös för detta, särskilt tiden efter.Hon har två piercingar i underläppen som hon inte tyckte var så besvärliga att ta, men jag antar att tungan måste på nått sett vara mer besvärligt! Krya på dig! hälsningar från mig Maria i Degerfors

mitha

skönt att du mår bra och att op gick bra



kramkram

2009-05-05 @ 08:50:26
Länk: http://himmelohelvete.se/wp
Kattis

Morrn!

Hoppas du snart är på benen igen och att allt gick bra.'

KRAM

2009-05-05 @ 10:11:21
Länk: http://kattis11.blogg.se/
sussie

Hoppsan Kerstin! Har du opererat dej? Vadan detta? Hoppas allt gått bra o att du mår bra nu.

Jag har oxo varit på sjukan....14 dagar,men det vart sonen som va sjuk. Nu e vi hemma o jädrar va gott det är!

2009-05-05 @ 10:25:33
Länk: http://sussiesvardag.blogspot.com
Zara

Hej!

Vad skönta att operationen gick bra! Hoppas du snart blir bättre och får komma hem.

Har förstått att du är på avd Q, personalen där är ju bara bäst! Bl.a. så jobbar min mamma Lena där, men du kanske inte träffat henne.

Ha det bra!

Kram

2009-05-05 @ 11:25:29
Länk: http://zaraolsson.blogg.se/
marma

Skönt att höra att du mår relativt bra.

Jag åker bort några dagar och hoppas du är mycket kryare när jag kommer tillbaka.

Ta hand om dig!

Kramar/marma

2009-05-05 @ 13:40:14
Länk: http://marmagda.blogg.se/
Ramnissan/E-C

Så skönt att höra att op gick bra och att du verkar må bra efter omständigheterna!

Underbart att det positiva tänket fungerade också:)



Krya på dig ordentligt nu!



Kram

2009-05-05 @ 17:30:02
Länk: http://ramnissan.se
Johan

Det där känns så onödigt ibland. När jag skulle operera ögat för något år sen skulle vi vara där kl 7, eller om det var 6. Det kan ju vara förståligt om man ska opereras först, men de visste att det var 3st före mig. Ändå skulle jag vara där så tidigt. Inte fick man äta något heller. Till slut opererades jag vid 1 någon gång... Känns en aning onödigt att vara där 6 då...



Varför skulle man väckas inne vid operationen först för?

2009-05-05 @ 19:12:53
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Jonas

Krya på dig, du är snart på benen igen. ;)



Välkommen in i min nya blogg... http://jonashsvensson.se



Kram

2009-05-05 @ 22:24:04
Länk: http://jonashsvensson.se
vivan

Så skönt att op är över!

Och det gick bra förstår jag!

Kramen!

2009-05-05 @ 22:48:29
Länk: http://vwellermo.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: