En dag som gryr...

Datum: 2009-05-21 Klockan: 08:49:32 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Det har blivit en vana att vakna tidigt. Det gör mig inte så mycket längre. Jag hinner med dagen. När jag mådde som sämst så sov jag gärna bort större delen av dagen. Jag var så hemskt trött. Jag var orkeslös och hade ingen energi att göra de mest enkla saker som man gör i vardagen. Jag ville inte heller. Jag ville inget. Men jag kände mig ensam. För att slippa lite av detta sov jag. Sover man slipper man mycket tid av att tänka. Sedan behövde kroppen sömn för återhämtning.

Nu efter den värsta tiden av problem i livet så känner jag livsglädje. Jag orkar se vad som är viktigt. Vad jag vill leva för. För just då, där när man mår som sämst kan man inte se de ljuspunkter som finns. För finns det gör dom, men där och då finns inget annat än sorg och svart materia i det innersta.

Jag är så glad att livet fått en ny chans, återigen har jag rest mig. Seg och stark står jag där. INte bara enbart för att jag MÅSTE utan för att jag ser allt fint jag har. För att jag vill.

Så numera vaknar jag och ser lite mera glädje i att vakna tidigt. Även om jag fortfarande är trött och huvudvärken plågar mig så känner jag kärlek till livet.

LIVET

Livet är värt att kämpa för. Jag har varit där nere och vänt. Bara du som varit där kan förstå att uttryck som att ta tag i saker och kämpa och ta sig i kragen inte hjälper då. Men att finnas där och lyssna DET hjälper destomer och att försöka förstå att det är inte så lätt....

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Kärleken är som störst. Att känna dina händer på min kropp och se din blick när du ser på mig,,, känna dina läppar mot mina och dra in din doft i min näsa.... ÄLSKAR dig Daniel.



Bild.... Jag Katy Perry och Daniel. Fasen vilken upplevelse.  Vi njuter så av varann och den glädje våra äventyr har gett oss.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^



Bild: PUSS älskling. En söt pussbild på mig och Daniel innan vi gifter oss....

***********************

Nu ska jag göra mitt bästa för att få en helg ensam till något bra. Jag ska börja med en skön dusch sedan rasta vovve,,, sedan åker ja ner till byn å de mina.



Kommentera här 12 st

Kommentarer
Anonym

GodMorgon gumman.

Här är vi också uppe med tupen, eller jag o Dess. Ron har sovmorgon. Du har så rätt med det att se de ljusa stunderna men när man är i det mörkaste så är de jävligt svåra att hitta.

Jag har bestämt mig att jag måste försöka hitta o se ngt poitivt med varje dag, försökte stråva efter ouppnåliga saker.men bara en kram från Destiny eller att se henne skratta o glädjas kan förgylla dagen.

Tänk vilka livsresor vi gjort sen vi först lärde känna varandra, är så skönt att ha dig för vi förstå varandra.

Du är bra som du är och omtyckt för det!

Kramar till dig o ha en underbar helg!!

Jonas

Det är skönt att vakna tidigt tycker jag... hellre det än att sova bort halva dagen. :)

2009-05-21 @ 11:01:33
Länk: http://jonashsvensson.se
Helén

Asså - dina bilder är SÅ fina! Det du skriver om livet stämmer så bra - känslan när man får en ny chans! Det går inte att beskriva med ord o de som aldrig varit nere på djupet o tagit sig upp kan inte säga att de vet vad livsglädje är på DET sättet... Livsglädje kan man sortera i många olika fack - men just glädjen till LIVET när man varit långt ifrån med kommit "hem" igen... obeskrivbart! Kram på dig!

2009-05-21 @ 11:57:58
Länk: http://www.heponimas.wordpress.com
Johan

Ja, det är bra att du börjar känna att livet är något att leva för igen! =)



SV: Nej, ingen mår bättre av att en läkare, eller vad det nu är, inte kan sina saker. Det där är ju lite av en katastrof! Menar, i sjukvården, det är väl ett av de viktigaste yrkena där man verkligen måste veta vad man gör! Det kan ju handla om att rädda liv!

Egentligen är det ju inte hon som gjorde fel som gjorde fel, utan hennes handledare som släppte henne utan att hon kunde det hon skulle kunna...

2009-05-21 @ 12:10:33
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
marma

Det känns sååå bra att du känner dig stark igen.

Ha en jättebra helg med dig själv och de dina!

Kram/marma

2009-05-21 @ 13:30:35
Länk: http://marmagda.blogg.se/
Barnens Hjältar

Åh vad glad jag blir när du skriver så positivt :-)

Fin bild på er och Ryan ..



Ta hand om dig nu!!

Massor av kramar!

2009-05-21 @ 14:47:33
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Daniel

Du e starkare än du tror!

Livsglädjen å kamp du utstrålar!

2009-05-21 @ 16:56:28
Länk: http://danielfagerholm.webblogg.se/
emma härnqvist/perfektion

hehe ja de är ju så med barn.. likadant med oss vuxna med, egentligen :)



allt bra idag?

2009-05-21 @ 19:44:05
Länk: http://perfektion.blogg.se/
Mindy

God kväll..Söt bild på er..kärlek är så underbart.Ha en skön kväll..kram

2009-05-21 @ 21:31:48
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Pernilla

Hejsvjes :)



Kikar in och önskar dig en bra kväll, om än kvällen är ganska sen :)



Take care!

2009-05-21 @ 22:32:51
Länk: http://anderspernilla.blogg.se/
Susanne

Godmorgon!!! Skönt att läsa din blogg du har hittat tillbaka till livet igen. Ja nu har vi vårat också avklarat med begravning den gick jätte bra så nu kan man gå vidare. Ha en jätte bra dag. Kram Susanne

2009-05-22 @ 05:55:52
Länk: http://vejers.blogg.se/
Junitjej

Vilken söt bild på dig och Daniel!

2009-05-23 @ 07:55:47
Länk: http://junitjejen.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: