Tankar

Datum: 2009-05-19 Klockan: 09:15:03 Kategori: Allmänt

Hade svårt att komma till ro igår. Inte så konstigt efter allt som var. Utredningen tog ju fart och det väckte många tankar efter alla frågor som skulle besvaras. Frågor om August och oss. Hur han fungerar i alla tänkbara situationer. I mångt och mycket har man inte ens tänkt tanken på mycket för det är ju vår varadag. Så jag började lyssna på min bok i mobilen. Inte bra alls för den tar sig inte men lyssna klart det gör jag ju , jag ger sällan upp sådär. För att koppla av och det fungerade.

 Hade hunnit somna innan min prins kom och la sig hos mig. Fasen va han e go han.

Dagen började bra trots allt. Jag har sovit helt okej och visst är det trist med grå väder men nu är det som det är. Helgens väder får vi leva på tills solen åter orkar fram.

**********************

Tänk att livet kan vända. Tänk att det faktiskt kan vända från det djupaste svarta till något ljust igen. Tänk vad lite som kan göra att man mår så mycket bättre. Att man faktiskt orkar leva. Leva.......Att man orkar LE och SKRATTA igen. TACK för alla skratt och alla leenden. TACK!

*************************************************

Snart ska jag å Albin iväg till doktorn. Han snarkar. Eller inte enligt han. För det är August som gör det. OKEJ å enligt August är det JAG... MEN jag sover inte i deras rum...

Fick igår veta en del eventuella förändringar igen i vår vardag... får se var det bär hän. Jag tror det blir till det bästa jag.

***************************



( En bild på mig i motljus i fönstret på hotellet i Stockholm på vår bröllopsdag. FAN va jag var lycklig och glad den dagen... TACK Daniel för att jag får vara din fru. Den här bilden är jag nöjd med..... jag är GLAD och det lyser lite om mig.. )



( En bild på min man Daniel där han sitter i fönstret på hotellet. Ett fint gammalt fönster där vi tog många bilder på mig i mina underkläder och naket. Daniel sitter i snygga mörka jeans samt vit shorta.  Han e såååå SNYGG!)


************************

Som ni kanske märkt har jag börjat med bild förklaringar. Detta gör jag för mina synskadade läsare så de kan få bilden förklarade för sig genom talsyntesen. Utan text så missar de bilden. Det tycker jag är synd eftersom många har varit seende och faktiskt kan "se" genom min förklaring. Den är enkel jag vet men jag vill ändå göra detta. Hoppas det uppskattas.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Måste säga att jag saknar KOMMENTARERNA.... varför slutar ni skriva????

FRÅGA något idag!!!!!

Kommentera här 5 st

Kommentarer
Helén

Ojoj - Detta inlägg berörde mig ska du veta! Hummm... Nu har jag inte hunnit gå in ordentligt i din blogg men ska läsa lite nu. Men detta inlägg tog mig som sagt! Ha en underbar dag tjejen! 'Kram*

2009-05-19 @ 09:29:25
Länk: http://www.heponimas.wordpress.com
ilovemondays , ♥

Hoppas jag också. /Thess. :)

2009-05-19 @ 09:38:00
Länk: http://ilovemondays.blogg.se/
Maria

Vilka fina bilder :-)



Hoppas du har en härlig tisdag !

Kram

2009-05-19 @ 11:46:30
Länk: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Helén

Detta vännen "En bild på mig i motljus i fönstret på hotellet i Stockholm på vår bröllopsdag. FAN va jag var lycklig och glad den dagen... TACK Daniel för att jag får vara din fru. Den här bilden är jag nöjd med..... jag är GLAD och det lyser lite om mig.. )" Det var skriver direkt från hjärtat utan en endaste eftertanke! Det berörde mig... :) Kram

2009-05-19 @ 12:57:24
Länk: http://www.heponimas.wordpress.com
ävelicious

haha jasså, varför det ?

rosa e ju snyggt :D

2009-05-19 @ 13:48:12
Länk: http://evehedberg.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: