Tidig onsdag

Datum: 2009-05-13 Klockan: 09:34:25 Kategori: Allmänt

En tidig morgon ringer klockan. Jag var ju redan vaken, sedan tidigare när solen började lysa in genom min persienn och jag hör hur fåglarna matar sina ungar. Men som alltid när klockan sedan ringer så är man inte så villig att stiga upp. En sak var dock underbar och det var att Daniel låg kvar så man får snusa lite på honom. Vad är väl inte de bästa man kan göra? Vakna bredvid sin älskling och kunna dra in hans sovvarma doft? Det är njutning och få en morgon puss!



Barnen är iväg till skolan. Albin är på Christina teatern för att vara med och spela för skolorna. Även morgondagen fylls av detta och han var väldigt upprymd. Jag och Isak har tagit en kortare men helt underbar promenad tillsammans för att sedan klippa klorna och borsta pälsen. Han har rullat sig i det långa gräset och ligger nu ute i solen och bara njuter av att vara just HUND.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Jag vet att flera väntar på bilder på fågelungarna. Det KOMMER de lovar jag och idag ska jag se om det är möjligt. Grejjen är att de blivit väligt aggresiva, alltså mamma och pappa fågel. De ligger ju fortfarande på två ägg och då lämnar de inte holken mer än en i taget. Så det är svårt att plocka ut ungarna utan att de är vansinniga och kanske trampar sönder sina ägg eller sina ungar. Så därför hinner unge nr ett bli lite större. MEN idag borde ägg nummer fem kläckas och till helgen ska det vara en full skara och så borde jag kunna komma åt att ta lite bilder.

Vill ni ser hur ungarna ser ut ( från tidigare kullar ) och hur det fungerar hittar ni bilder och text under kategorin FÅGLAR i meny raden.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Vad bjuder då dagen på? Ensamhet. Jag vet ärligt inte. Jag har tagit fram och ska laga köttbullar av älgfärs sedan. Annars är det lugna gatan.

Jag är öppen för ALLA förslag denna dag.







Kommentera här 3 st

Kommentarer
JENNNNNA

TACK!

jag tar alla bilder själv, om inte annat står (:

Hoppas din dag blir fin också! :)

2009-05-13 @ 10:25:56
Länk: http://gucciime.blogg.se/
Stefan

Hej hej.

Vi mår fint här uppe.

Annica är lite nervös, men det är väl bara som det ska vara antar jag :-(

Lillen ska vara hos brorsan i natt så vi får det lugnt och skönt :-D

Kram

2009-05-13 @ 10:38:41
Länk: http://jalonen.blogg.se/
Johan

Ja, vilka minnen... när man vaknade bredvid den man älskade/älskar... Bland det bästa som finns!

2009-05-13 @ 18:29:45
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: