Mode på krogen

Datum: 2009-11-29 Klockan: 13:06:27 Kategori: Allmänt

Tänkte igår att va har man på sig på krogen nu förtiden.... är ju ALDRIG ute...

Jag behövde inte oroa mig.

Modet är som vanligt otroligt blandat. Det finns alla sorter.

Men det jag reagerar på är hur många unga tjejer har TOTAL noll koll på hur snygga de i verkligeheten är.

Ser de inte hur illa de ser ut? Kan ingen säga att HALLÅ se dig i spegeln... tycker du verkligen detta ser okej ut?

Nu menar jag itne att de har fula kläder eller säger de bara för att JAG inte gillar de, men man måste ha någon självrespekt också.

Det jag reagerade mycket på var alla dessa leggins och tajts. Bla sånna blanka snygga som även jag har. Några hade sånna men med en otroligt KORT tröjja till... eller ja linne osv. Va fan... få har så jäkla snygg häck så det ser okej ut. Kort linne till långkalsoner av modell lite extra vaganza... typ. De e INTE snyggt. Det du har på dig på lverkroppen ska fasen ner över rumpan.


Till å med min äldre herrar till kompisar reagerade... undrade om de va ute i långkalsonger medan när JAG har haft dessa leggins får rejält fina kommentarer. Kanske av snällhet och givetvis från maken men ändå....

Sedan så har ju tjejerna HÖGA klckar. Snygga skor som fasen. MEN å åter MEN man ska kunna gå i klackar å de va inte många som kunde nej... de är ute och knäar runt... de ser för jäkligt ut...




Nej vet ni vad... kolla in lilla mormor närsta gång ni är ute så ser ni hur man klär sig. LER... å skojjar men de verkar tycka de e sååå snygga å sexiga men de ser som sagt inte nå vidare ut. MEN jag är ju oerhört förvånad över villket självförtroende de måste ha som går ut sådär.... eller hur lite självrespekt de tycks ha...


Kommentera här 7 st

Kommentarer
Anonym

Ja, jäst är inte det lättaste att komma ihåg :)



Ja vi målar om dem i sovrummet, för vi har så mörk tapet (brun) så det blir snyggare med vita möbler. Såg en tjej som gjort det inne på Styleroom och fick en ide haha..



Progesteronet tillsätter ett hormon, blir man gravid på naturligt sätt så bildar ens egna kropp hormonet men när man gör som vi, då måste man ta det i några veckor. Och det svider något enormt så jag måste nog ringa läkaren imorgon.



Kram

Malle - Hockeyfru

attans, hoppas du mår bättre?! haha de där med leggins o ett litet linne till, de begriper ja inte!! huha :S hoppas helgen vart bra iaf! Kram

2009-11-29 @ 20:43:59
Länk: http://mysunshinestory.blogg.se/
Malle - Hockeyfru

haha inte gammal..du är vett..de är de! tycker de är riktigt smaklöst med rumpan bar sådär haha! nattinatti! Kram

2009-11-29 @ 21:29:21
Länk: http://mysunshinestory.blogg.se/
anne

Att knäa runt på höga klackar är ingen höjdare...

2009-11-30 @ 00:17:40
Länk: http://annnne.blogg.se/
Sandra

Ja det är inte klokt hur de klär sig. Linne o långkalsonger på krogen. Det finns så mycket fint o köpa som är lite kvinnligare och finare. Sedan sminket på dessa småbrudar. Endel har en hel spackelfabrik i ansiktet. Krigsmålning!!!! Visst är det snyggt o sminka sig men man ska veta vad man gör o hur det ser ut i ljuset inne på krogen.

Vissa ser ut som luder (om man får säga så) med de kläderna och allt smink!



Hoppas du mår bättre. Vi kan väl försöka höras under veckan. Jag har lgt in ditt mobilnr i min mobil.



Ha det bra, o ta hand om dig

2009-11-30 @ 09:38:06
Länk: http://urrensning.blogg.se/
Johan

Alla har vi olika stil. Kanske tycker de att det där är snyggt..? Sen hur man kan tycka det är snyggt är väl en annan grej... =)



Vad var det för liveuppträdande där då?



SV: Ja, du kan läsa hur det gick =)

2009-11-30 @ 15:25:50
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
cicci

har oxå skinleggings å gillar dom som fan...t.o.m såpass mycket att jag fick köpa mig ett par till=) Tycker dock att man ska ha ngt över rumpan - ävwen om jag har världens snyggaste häck=)

2009-12-01 @ 06:56:05
Länk: http://cicci79.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: