Svåra saker att förstå.

Datum: 2009-11-21 Klockan: 19:48:12 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Att visualisera och att drömma saker i framtiden har ingenting att göra med att inte leva här och nu.

Jag försöker varje dag leva här... i nuet. Där det händer.

MEN för det finns ett men och det är att man faktiskt måste våga se sig själv i en framtid. Det är svårt att förklara om man inte har klart för sig vad detta handlar om.

Man kan tex se sig frisk. Genom att se sig frisk kanske man inte blir frisk men hoppet ökar och chanserna blir större att man når dit. Man kan även tänka sig att man faktiskt har råd eller pengar. Det menas inte att någon kommer och ger mig pengar imorgon men jag kanske kan se positiva på min ekonomi.

I mitt fall handlar det mycket om att tro på mig själv. Att våga. Att klara att ändra min livssituation.

Jag måste visualisera för att kunna nå dit.

Jag ser saker framför mig som gjort att jag börjat ta små små steg i en riktning jag tror på är bra för just mig. Jag kan verka vrång och konstig. Jag är inte som alla andra. SUR och dum... ja det är möjligt men jag blir så arg ibland. PÅ mig själv. När jag inte orkar. När det inte händer något. När JAG står och stampar på en och samma plats för att jag tror att jag egentligen inte stampar utan har växt fast. Jag ser mig själv börja gå... långsamt. Fatta va skönt att känna att bly klumpen har släpt.

Jag mår APA just nu. På många sätt. Kroppsligt och psykiskt... men bara att TÄNKA att jag ska fixa detta så klarar jag att jobba fast jag börjar bli genomförkyld. Fast jag faktiskt inte mår så förbannat bra så känner jag att jag klarar det för jag såg mig själv klara de....

^^^^^^^^^^^^^^

Att leva mitt liv är inte enkelt. Det betyder inte att jag tror att jag har det värre än andra. Men det är JAG som upplever mitt liv. Ingen annan. Om jag nu erkänner att jag inte pallar. Ja då är det så. Ingen annan än jag kan hjälpa mig själv ur skiten. Därför drömmer och visualiserar jag.

Jag var på en föreläsning för 1½ år sedan som handlade om att nå sina drömmar. Det var en av de bättre föreläsningar jag lyssnat till. Det fungerar, men det är bara man själv som kan få det att lyckas. Ingen säger att det går fort och att vägen till drömmen är spikrak men vi kan nå dit... och jag hoppas jag ska våga jag med.

Igår talade en annons rakt till mig så nu känner jag att min väg har börjat.


Kommentera här 1 st

Kommentarer
Ingmarie

Din väg har börjat för längesedan....Du ska bara se den!



KRAMAR I MASSOR!

2009-11-21 @ 21:41:49
Länk: http://frujacobsen.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: