Färjestad

Datum: 2009-10-07 Klockan: 08:46:01 Kategori: Allmänt

Ja igår vann FBK sin 22 hemmamatch i rad. En svit som hållt i sig sedan förra säsongen. 3-1 blev slutresultatet mot Södertälje. Första målet seglade in redan efter ungefär 36 sekunder och kviteringen kom knappa minuten senare.

Sedan följde en ganska jämn match där ändå Färjestad inte släppte greppet om bortalaget.

En kille NR41 Pihlfors gjorde förbannat stort intryck på de flesta. Det är en kille de värvat från NHL och helt orädd. OTROLIGT snabb och jag blev imponerad. Det fanns nog ingenstanns han inte var och det var även han som stod för de tuffaste tacklingarna... det small rejält i plexiglasen runt rinken när de smal ihop.

Nja jag är ingen expert på hockey och jag kan heller inte återge något på nått bra sätt.... men Albin har nu sett sin första live match och han var eld och lågor. Ögonen tindrade och det var roligt. Efter en sen kväll somnade vi alla grymt gott i våra sängar.

Bjuder på lite bilder givetvis.

              

************************
*******************************************************

Idag skiner solen. Regnet har hällt ner hela natten men efter regn kommer ju sol. Ska bli underbart att ge sig ut i skogen nu och gå. Längtar. Efter flera häktiska dagar på jobbet är det nu dax att varva ner och landa. BUP väntar i eftermiddag med barnen och vidare föräldramöte för August del.

Men först förmiddagen i vila. NJUTA.



Kommentera här 4 st

Kommentarer
Pernilla

Hejhej. Hur står det till med dig? Bra hoppas jag!! Kram

2009-10-07 @ 12:34:38
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Eva

Tack snälla för att du delade med dig av dina upplevelser. Det känns bra att "prata" med någon annan som varit med om liknande saker :-) Mina första rivmärken fick jag också när jag mådde lite dåligt. Jag hade bullerproblem i huset som jag insåg att jag inte skulle kunna få stopp på. Därför bestämde jag mig för att renovera lägenheten och flytta därifrån. Och det var under målningsarbetet som det började, en solig septemberdag förra året. Så kanske är det en liten pojke som förföljer mig med. Jag sa ifrån på skarpen i går. Hoppas det hjälper den här gången.

Kram,

Eva

2009-10-07 @ 15:57:52
Länk: http://detspokar.blogg.se/
anne

Det är alltid kul att se idrottsmatcher, inte så noga med vilken sport det är, även om innebandy är min favorit. :)

2009-10-07 @ 20:40:30
Länk: http://annnne.blogg.se/
Johan

Vad säger du efter kvällens match då? höhö =P

2009-10-08 @ 22:50:37
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: