Älskade make

Datum: 2010-04-27 Klockan: 21:43:01 Kategori: Allmänt

Idag har maken grejjat i trädgården.. jag med. Jag är så glad att han gör detta för mig... för jag tror de är för just min skull... å vi kommer fram till bra lösningar...
Älskar dig Daniel.

Kommentera här 2 st

Kommentarer
Johan

Bra att han kan göra sånt :) Jag hade nog inte gjort så mycket i trädgården, det är inte direkt min starka sida om man säger så :)



SV: Ja, gör det! :)

Det måste ju ändå ha påverkat honom att ha varit med om något sådant... och jag håller med dig, varför skulle hon inte kunna ta hand om dem när hon kunde ta hand om de nya 3?



Du får prata hur mycket du vill innom laget när laget har bollen. Man pratar med varandra så att man vet var man har varandra, men precis när du skjuter dfår du inte låta på något sätt. Då är det noise och straff. A gör det ju inte avsiktligt, men likväl döms det som noise. Han tänker på det, men kan ju inte göra något åt det...



Titanic är grymt bra! Absolut en av de bästa filmerna som någonsin har gjorts. Den är så fin och jag ryser och blir tårögd varje gång jag ser den, som jag skrev.



Haha, när jag var liten var jag också lite skraj för att åka båt, trodde att de skulle sjunka :)

Det kan ju hända, men risken är nog inte så stor idag. Inte här uppe i norr. Inte efter Estonia.



Hur vet du att de läser då?

Du är nog en av de få som läser det jag skriver också måste jag säga. Jag försöker hitta folk som läser det man skriver. Folk man själv kommenterar hos, men som bara ger korta "SV: blablabla-svar" är inte lika kul.



Haha ja, tur vi har varann :)

Det är som i Emil, "Du och jag Alfred, du och jag Emil." :D

2010-04-27 @ 21:58:58
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
/fashionhaggan

hejsan, nu är jag tillbaka från min bloggpaus igen!

2010-04-28 @ 12:46:06
Länk: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: