Illamående råångest och magvärk

Datum: 2010-04-20 Klockan: 20:25:39 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Exakt så.... rakt av.

Pallar inte att sova ensam så jag åker hem efter jobbet ikväll. Fast att jag inte orkar. Det är skönt att slippa åka men jag klarar inte att åka upp och lägga mig i ett tomt hus. Jag pallar inte. Ångesten tar livet av mig så jag åker alltså hem,,, till ett annat tomt hus. Mitt hus. Daniel fick rycka in och jobba... ni vet askan... den håller folk kvar i utlandet.

Ångesten blev heller inte  bättre efter att fått höra en sak. En sak jag hade klarat mig utan.

Skit i de sa M... låt det bara vara. Bry dig inte och han har rätt... så rätt,, men jag erkänner det är svårt. För det känns. Jag har känslor även om vissa kanske tror just jag är gjord av sten.

Så nu sitter jag och bara vill hem... mår illa och har ont i magen av ångesten... behöver någon där. Hos mig. Nära.

Men dagen har gått och jag är glad att jag klarar det trots det tunga och svåra. Den där förbannade tomheten som liksom naglar sig fast och gör sig påmind. Varför hemsöker den mig? Kände det där tomhetspirret i kroppen... den där längtan. Försökte ta tag i den... fråga vad den ville men det gled förbi med ett hånskratt.

Någon sitter säkert därute och känner att jag är värd de.... ALLT är liksom mitt fel och straffet ska vara hårt och det ska aldrig någonsin ge sig. Har man felat ska man straffas ända in i döden. Typ... ingen återvändo... ingen nådens år inte. Inte släppa och gå vidare eller förlåta.

Nej jag ska skrämma ångesten igen... återigen. Jag ska vara stark. Jag ska säga högt:

JAG är värdefull och härlig och ångesten hör inte hemma hos MIG....

Jag ska blicka framåt och tänka på allt fint som kommer och på allt det fina jag har.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Älskade tack för att DU finns i mitt liv.


Kommentera här 10 st

Kommentarer
cicci

Du ÄR värdefull!!! glöm inte det och den/dom som säger något annat är inte värda din ångest...

Vet att det inte alltid e så lätt att vara positiv men try...!



skickar en stärke kram!!!!!!

2010-04-20 @ 21:26:32
Länk: http://cicci79.blogg.se/
Becca & baby

Det är rätt inställning! Blicka framåt. Du är stark! :)

2010-04-20 @ 22:39:36
Länk: http://grrsexymama.blogg.se/
ina

hej, Tess! det har hänt en hel del i mitt liv också. det är därför jag skrev ingenting på ett tag. jag har förlorat min man nyligen och han är i himlen. på ett eller annat sätt kommer han att ha det bra, bättre. och han hjälper mig fortfarande även om han flyter bort, men han älskade mig. har sagt ofta att han älskar mig med evig kärlek. vi hade en brytning men vi kom tillbaka starkare än någonsin. det är nåd att kunna se och förlåta. allt detta jag säger vet jag är sant och är lugn och trygg trots att jag har inget alls arbete heller längre, jag slutade redan i februari. hade gått på sjukskrivningar och orkade inte mera. detta ställe spottade ut mig. trots att jag hade min älskade orgel där. jag spelar ingenting alls just nu. ingenting är säkert, och barnen har ingen grund under fötterna, de studerar allihopa och kommer bli utspridda på hela landet ett tag framöver, jag kommer att flytta själv med min yngsta dotter. vad jag kommer att göra är oklart än. jag vet inte var vi ska bo än. allting kräver pengar. och jag har ingen annan släkt här i Sverige. men jag vill trösta dig och försäkra om att den som skapade dig vill inte dig illa. det finns inget sådant permanent eller tillfälligt straff. människor manipulerar oss men Gud straffar inte. kärlek är allt vi behöver. från något annat ska vi ta avstånd. svårt, för att många omkring oss trotsar kärleken och vill förnedra oss, få oss på plats, men det finns också mycket gott i livet. jag försöker få värme och goda tankar i mig genom minnen. och äntligen fick och får jag hjälp av människor också. det kan kännas snålt med hjälp ibland men den finns.

jätte många kramar till dig! känns bra att få komma till dig när du mår så där. jag finns och har tänkt på dig då och då hela tiden. annars hade jag ju slutat med bloggen. jag har några kontakter kvar och jag vill vara lite rädd om dem. kram igen! ina.

2010-04-20 @ 22:42:37
Länk: http://iinnaa.blogg.se/
Chissra

ÅNgest är en jobbig känsla. Men vet du det är inte ditt fel och förlåtelse finns. Man behöver bara förlåta sig själv. Jag tror att du är en underbar ock snäll människa och du förtjänar att vara lycklig. Ibland skyller andra människor på en och tycker att allt är ens eget fel, MEN så är det inte. Alla måste ta ansvar för sitt eget opch det är ingen anns fel. Så ge inte upp och vet att du är VÄRD allt, att vara lycklig och att vara älskad. Kram

ps vilket snyggt kort på dig på förra inlägget.

2010-04-21 @ 07:03:39
Länk: http://chissra.wordpress.com
Marcus Å

Det är bara bra med mig. Händer idag hos dig då? :)

2010-04-21 @ 07:09:21
Länk: http://slipsens.blogg.se/
Mamma mina

Önskar dig en skön onsdag.kram

2010-04-21 @ 09:18:13
Länk: http://blondis81.blogg.se/
simone

Ångesten känner jag igen, den är äcklig - som en mörk mantel som suger ut allt hopp, all energi och alla glada minnen ur kroppen på ig. Fungerar inte, får man sjukskriva sig för ångest? nej, så är det nog inte. Man får inte vara sjukskriven mer än två månader för depression.

2010-04-21 @ 11:05:12
Länk: http://fattybom.se
Mamma mina

Hoppas att manen din kommer hem snart till dig..Förstår att du saknar honom...finns inget tråkigare än vara borta från sina kära..kram

2010-04-21 @ 11:23:52
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Mamma mina

Jag missuppfattade det..skönt att ha hem de varje dag så man kan gosa innan man går o lägger sig :) kram

2010-04-21 @ 11:40:07
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Johan

Du är lite i samma situation som A där. M sa åt dig att strunta i det. Jag säger åt A att strunta i div. saker. Både du och hon vet att vi har rätt, egentligen, men det är svårt att strunta i allt... :/

2010-04-22 @ 15:44:09
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: