Då så...

Datum: 2010-08-07 Klockan: 14:10:42 Kategori: August/barnen/Autism

,,, maken är vaken efter nattens jobb och jag vet att två av barnen kommer hem efter fem. Alltid något.

August har varit hos sin pappa några dagar men de är just några dagar som verkar fungera. sedan vill han hem. Vi har inga sånna regler som andra familjer har, här får barnen själva välja så gott de går var de vill vara. Pga August funktionshinder så bor han heltid hos mig men när det fungerar och han vill åker han givetvis till sina pappa.

Oskar har varit nästan en hel vecka i Norge hos Elina och Kim och sitter på bussen på väg hem nu. Ska bli gott att ha min raring hemma igen. Albin dyker väl hem ikväll skulle jag tro som är hos en kompis just nu.

De börjar ju bli stora... de är inte alltd här hemma hos mig inte. Mamma sitter å längtar. LER.

Glad att de är så självständiga som de är. Att de växt så. Oskar har ju vågat sen han va liten. Avundas det sättet och förstår inte var jag tappade mitt"våg".

Älskade ungar va mamma är glad att jag har er!


Oskar tänder ljus i fjällkyrkan i Sälen. Ett ljus för sin farfar.


August är inne i en period då han inte vill vara med på kort. För att slippa sätter man helt enkelt händerna för ansiktet.



Albin i Trollskogen.

Tre grabbar. Tre önskade och älskade barn.

Vankas mat strax. Lite lax kokt potatis och grönsaker samt en kall sås. SÅ gott.





Kommentera här 3 st

Kommentarer
Johan

SV: Ja, det är klart att det kan vara kul att träffa andra ibland någon gång, jag kommer nog hamna i en liknande situation skulle jag tro, om inte A:s vänner också blir mina vänner så småningom. :)



Ja, det finns det, ett exempel är just gröt. Haha! :D

Nejmen lite grejer klarar jag väl av att laga, men jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt, så det blir oftast något som tar så lite tid som möjligt. :)



Hoppas kvällen blir bra, när alla barnen kommer hem och allt! :)

2010-08-07 @ 15:26:35
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Johan

SV: Ja, tyvärr kan det nog vara så... När man inte följer med ut och gör saker tror man oftast att man inte vill, även fast det kan vara någon helt annan orsak som ligger bakom att man inte följer med. Att man inte vill är liksom det som ligger närmast till hands att tro, så då blir det nog ofta så, tyvärr. Det hamnar lite i ett dödläge, där de tycker att de redan har frågat och du inte ville, de tycker att du kan fråga, men du vet ju inte när och om de gör något, så då är det ju svårt att fråga också...

2010-08-07 @ 16:14:55
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Johan

SV: Ja, tyvärr kan det ju vara så... :/



Vad händer imorgon då? :)

2010-08-07 @ 18:14:53
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: