Annandag jul....

Datum: 2010-12-26 Klockan: 12:07:37 Kategori: Allmänt

Å vi sov läääänge. För länge för att jag ska känna att jag hinner med dagen. Förmiddagen ska jag vara uppe för att känna att jag hinner med. Dagen försvinner så fort.

Idag ska Daniel jobba..... vi ska slappa. Inget annat. Funderar på att skriva ut foton och göra Layouter. Eller ta fram ett pussel.

Vill dock ha sällskap. Men inte åka iväg. Hoppas jag får främmande sedan. Men de ser mörkt ut.

Tankar har börjat snurra igen. Sådant som brukar komma. Tyvärr. Men jag är glad att ajg hittat en form av ballans. En ballans där jag trots allt mår oförskämt bra. Måste orka hålla i de nu.



Kommentera här 2 st

Kommentarer
Johan

Här åktes det på rean idag, så det blev ingen sovmorgon här inte! :)



SV: Haha nej, tänkte väl det, men man vet ju aldrig! ;)



Jag glömmer inte. Jag försöker att låta henne ta initiativen, hur fruktansvärt ont det än gör, för även om hon inte känner likadant, varken nu eller sen, så vill jag aldrig aldrig förlora henne som vän. För hon är den finaste människa jag någonsin har träffat. Mitt livs stora kärlek. Jag kanske kommer över det någon gång, men som sagt, jag känner mig själv och vet att det kommer ta väldigt lång tid i så fall. Kanske ska jag inte ha något förhållande? Risken att det blir såhär, är det värt det? För det här är det värsta som kan hända.. nästan. Speciellt när man inte har några vänner att prata med och luta sig mot. Man måste klara allting själv.

Jag vill inte ge upp, men just nu kan jag inte göra något åt det och kanske skadar jag mig bara som sagt, men det spelar ingen roll, vän eller mer än så, jag bryr mig om henne lika mycket för det, jag vet hur hon mår, att saker och ting händer osv. men likväl kan jag inte göra något åt det och det gör så ont. Att inte ens kunna vara hos någon man tycker om och bryr sig om så mycket, när man vet att denne inte mår så bra.



Hoppas ni hade en trevlig jul i alla fall! Det hade, trots allt, jag :)

2010-12-26 @ 23:13:59
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Ellis

Skönt att du har hittat en balans, hoppas du fick en fin annandag, jag avslutade den med dans! =)

Kram Elenor

2010-12-27 @ 20:34:38
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: