LEGO och värdetransportrån...

Datum: 2010-12-10 Klockan: 13:30:50 Kategori: Allmänt

LÄnkar till en blogg här:

DAVID LARSSON

Detta inlägg handlar om LEGOS nya satser att bygga. Värdetransportrån bla....



Många har reagerat häfftigt på detta och bla fd kriminella Daniel som skrev boken JAG ÄR WANTED om sitt fd kriminella liv bla som värdetransportrånare.

Men barn har ALLTID lekt tjuv och polis och ungar leker krig där föräldrar utan att tveka köper som k-pistar och vapen och lasersvärd, riddarutrustningar cowboy pistoler osv osv.

Barnen har fått både polisstationer och brandstationer i LEGO och givetvis lekt att hus brinner ner och att polisen tar tjuvar.

Inte fasiken blir man kriminell för att man leker med dessa saker.

Nej jag förstår inte alls varför man reagerar på detta och hängde ut BR leksaker för att de sålde detta, de är i så fall LEGO man ska ta ett snack med. Reagera på att barnen köper k pistar och springer runt och skjuter ihjäl varann oxå om man nu ska reagera.... de finns även många barn som sitter hela dagarna vid datonr och sjkuter ner folk och mördar och leker krig.

Är inte detta samma sak?


Kommentera här 3 st

Kommentarer
Annelie Lorentzon

Tjuv och polis i lite modernare tappning, eller ?? Man kan ju inte köra med tjuvar med svart ögonbindel och polisen springandes bakefter med batongen i högsta hugg på 2010 talet. Nej moderna leksaker till moderna ¨barn, visst måste det vara så. Jag tror heller inte det blir tjuvar o banditer av dom för att dom leker med detta legot. Inte blev det cowboys eller indianer av de små barnen som lekte det på 50 talet....

2010-12-10 @ 16:27:46
Länk: http://zikoria.blogspot.com
Linda S

Ok, man blir kriminell om man leker med detta.... vad blir man om man leker med Star Wars lego då? ;-)

2010-12-12 @ 19:34:00
Länk: http://21.appelklyftig.com
Johan

Jag tycker det är coolt jag. Värdetransportrån i Lego hade jag velat ha. Nej, ska man reagera, då finns det bra mycket värre saker att reagera på än det här...

2010-12-14 @ 22:15:35
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: