Vilken hemsk dag

Datum: 2010-12-09 Klockan: 17:03:39 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Idag har de inte varit en bra dag. Jag tror allt har gått emot mig.

Jag vet att jag är vresig och vrång och arg. Men jag är urless och jag kan inte längre sitta tyst. Jag gjorde de jag kände va helt rätt. Men de tar. Det känns inte kul och klumpen i magen växtre sig stor. Enorm.

Men jag står för detta och jag måste komma vidare.

Väl hos tattueraren så va hon inte där. Ne nu helt plötsligt skylde man på att jag inte sagt att jag ville ha någon speciell å jaaa nä hä... vaddå jag står väl inte å diskuterar å bestämmer med en å vill att den andre ska fixa den. Jag hade fått de gjort idag men när jag inte känner att de blir hundra nja då fick de vara. Nu frå ajg vänta till i februari. Nice... näe de känns som de kvittar. Totalt. Men jag låter tiden stå så får vi se.

Sån enorm tyngd... å så kom man hem å så fick jag ett positivt besked. Jag kom in i skolan. Önskade nästan att de va heltid så jag skulle va ledig och bara göra detta. Men så är de ju inte och samtidigt är jag livrädd. Jag har tackat ja. Många sökte och jag just JAG kom in, på mina egna meriter. Stolt men ändå ledsen. Kan itne glädjas. Klickat hem en del av kurslitteraturen och ställt mig på kö på biblioteket.... ska börja läsa lite. Jag jobbar ju samtididigt och eftersom de är ett ämne jag brinner för så kan ja börja...

August har Malou-tid och Daniel jobbar... de andra är hos pappa och jag är ensam. Vet inte om de är bra eller dåligt just nu. Som vanligt kryper de i kroppen och jag funderade på om jag borde åka och träna. Men jag var så inställd på två tattueringar idag och jag bara känner krumpen i magen. Träningen kan ju ge de man behöver.... tid att släppa men nej jag tar väl igen mig hemma. Trästar mig med lite glass å hänger läpp en stund.

Man får sörja dagen. Man får ha en dålig stund. För imorgon ska jag träffa Lena och då ska vi inte hänga läpp mera. Då ska vi släppa detta och se framåt.


Kommentera här 4 st

Kommentarer
Annelie Lorentzon

Tröste kramar till dig<3

2010-12-09 @ 18:26:39
Länk: http://zikoria.blogspot.com
Ellis

Vad tråkigt att du inte fick göra tatueringarna, hoppas kvällen har varit bättre och grattis till att du kom in på utbildningen!

Kram Elenor

2010-12-10 @ 00:11:44
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Susanne

Inte alls kul när man är inställd på en sak och sen blir det inte av då har man rätt till ilska. Grattis till skolan! jag hade en jobbig dag igår också men nu ska min läkare få höra idag. Kram till dig!

2010-12-10 @ 06:29:10
Länk: http://vejers.blogg.se/
Johan

Grattis till skolan! :)

När börjar kursen och vad är det för kurs? :)



Man får må dåligt ibland, bara man inte fastnar och gräver ner sig i det allt för länge. Det är individuellt från person till person hur lång tid det tar att komma ur det där svarta hålet igen, men det får ta den tid det tar. Tids nog blir det bra, förr eller senare.

2010-12-14 @ 22:13:23
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: