BLENDER

Datum: 2010-02-23 Klockan: 09:36:34 Kategori: Musik

Igår kom vi hem från en lyckad Ålandskryssning med Birka. Vi har alltså varit iväg och firat min pappa som imorgon fyller 75 år.

Det var jag och mina syskon samt våra respektive och min pappas sambo med son. Det var underbart trevligt och god mat. Kan inte klaga på något. Hur trevligt som helst.

Jag har inte så stort intresse för kryssningar om det inte är bra musik. Denna kväll spelade bla BLENDER. Jag hade faktiskt inte hört dom för jag har ju mest följt Barbados. Men detta var en otroligt glad överraskning. Helt otroligt bra var va de va. Å jag kan säga att jag som inte dansar så gillar jag att sitta och lyssna. Sångarna Maria (sång ) och Lasse ( sång samt trummor) komleterar varandra kanon och deras glädje och utstrålning kommer väl till pass och får publiken att trivas. Trots en lite mindre publik gav de allt och sången var kanon.

Både jag och Daniel var överraskade och knallade fram och berättade va vi kände efter spelningen. Det var värst att sitta uppe fram på småtimmarna för att höra sista låten. Kan säga att vi fick en trevlig pratstund med Maria och Lasse.... hur trevliga som helst och jag kan lova att det inte var sista gången vi kommer se bandet. Man ska ta chansen å berätta om man gillar något. Jag tycker man inte ska glömma bort att ge tillbaka det man kan som publik.

Om ni är danssugna eller vill höra ett band som kan spela ska ni passa på att se dom när ni får chansen.

Spelplan hittar ni på deras hemsida: www.blender.se 

**************************
*****************************

Idag är det arbetsdag igen men jag lever på turen... och musiken. Jag älskar livemusik och detta var ett lyft så jag ska kolla in spelplanen då jag vet att de kommer till min stad... LER. De har inte sett mitt tryne för sista gången.

Vill oxå passa på att TACKA alla som röstade fram mig till VECKANS BLOGG! TACK!!!!




Å TACK pappa. Mina goa pappa som gjorde vår resa toppen.

 


Kommentera här 3 st

Kommentarer
Laila

okeey =) hehe

2010-02-23 @ 19:27:14
Länk: http://lailaaziz.blogg.se/
soffie

GRATTIS till din pappa på hans dag,

Å va roligt med en så lyckad kryssning,

kramen

2010-02-23 @ 19:37:42
Länk: http://soffie69.blogg.se/
Amanda

Har frågestund på min blogg, ställ gärna en fråga eller mer, tack i för hand! :)

2010-02-23 @ 22:05:17
Länk: http://maandiiee.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: