Borde...

Datum: 2010-02-06 Klockan: 14:57:41 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Borde ta tag i ätandet. Träna magen som är alltför stor... Jag såg de i spegeln när jag provade ut nya linnet. MAGEN såg ja... å jag vet att jag borde innan de blir för mycket. För min egen skull.



Bild: Jag i mitt nya linne. ME like. Lite lösare men ändå snyggt.

Borde göra nå skoj. Men vad? Igår va de skoj. Så trevligt. Å så fick vi sällskap till KIZZ i sommar. Fan va nice. De va eviga tider sedan vi åkte bort ihopa med Svenssons. Fast nu blir de en vuxen resa.

Jag har scrappat lite. Men har inte så mycket saker till de tyvärr så jag gör mest av papper. Har beställt lite med de kostar ju. Men kul.

 
Bilder: Kortet ajg gjorde.

Daniel jobbar ikväll å jag å de små e ensam hemma. Vi tar det lugnt. Händer inte alls mycket. De spelar WII å jag har pratat lite på msn å ja kikar runt lite på nätet. Har ingen större lust med blogg... men uppdaterar givetvis. Kanske skulle man lägga ner???


Bild: Pärlhjärta.

Tänker.

Jag är nöjd att jag orkar bättre. Att jag har något som jag brinner lite för och att jag börjat pyssla lite. Hittar mer och mer som förgyller livet även om jag saknar kontakt med männiksor. Två personer saknar jag så jag går sänder så jag försöker att inte tänka på dom men de e svårt. Undrar om de tänker på mig ibland. Mathias.... Ingrid. Hoppas ni mår gott.

Tänker på kärleken. Tänk va härligt när den spirar...när man får värme tillbaka. När både barn och man visar sin kärlek och man har någon att ge den till. det är så fint.

Ta vara på varann å tänk på insidan. Det är den som betyder något.





Kommentera här 3 st

Kommentarer
Johan

Ska det till någon äldre för att förstå? Förslåt att jag kallar dig "äldre" haha, men dagens ungdomar går ju såå mycket på utsidan numera... men du har helt rätt! Det är fanken insidan som räknas! :)



Vad hittade ni på igår? :)



Lycka till med det där schemat eller vad det var du skulle göra nu! :)

2010-02-06 @ 21:35:31
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Johan

SV: Jamen har du ork att göra annat så är det ju bra! :)



Det blir nog bra! Hoppas det blir kul! =) Tror Disney on ice kommer hit till Linköping snart ocks.. Har hört något om det.. Fast det kanske inte var nu. Jag vet inte. Jag ska inte gå på det i alla fall, men en sak jag vet är att det går att gå på det och få syntolkning =) och det är ju bra! =)



Du får läsa när du har ork och lust! =)

2010-02-06 @ 21:55:23
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Johan

SV: Haha ja, det tycker jag! Det var skitkul! :) men ska det vara kul ska det ju vara rejäla backar =) Annars är det inget vidare... :)



Ja, det blir säkert kul! :)



Du får läsa när du orkar och vad du orkar. Det avgör du ju själv :)



Kram

2010-02-07 @ 00:20:25
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: