Snygg karl...

Datum: 2010-01-11 Klockan: 18:39:56 Kategori: Allmänt

Ja han är kanske inte bildsnygg som en fotomodell men jag gillar Joel Kinnarman å han e grym på filmduken.

Karln har charm. en ny tjejmagnet på film skulle ja tro.
¨

 

 


Kommentera här 14 st

Kommentarer
Madicken

Han är snygg tycker jag med :D

2010-01-11 @ 18:48:15
Länk: http://conler.blogg.se/
messan

Det kanske han blir:) det brukar bli så.

Må gott!

2010-01-11 @ 19:25:33
Länk: http://www.jagochminms.blogspot.com
anne

Honom har jag ingen koll på! :)

2010-01-11 @ 19:30:46
Länk: http://annnne.blogg.se/
linaa

han e grym!!! dreggla t han på johanFalk igår:P

2010-01-11 @ 19:52:18
Länk: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Mallamousan

Han är grymt het!:)

2010-01-11 @ 20:06:07
Länk: http://mallamousan.blogg.se/
Johan

SV: Ja, alla har vi väl våra föreställningar om vad som är snyggt och inte. Tur är väl det, men de som bestämmer vad som är "inne" osv. är ju media. Sen vill många ha just det som alla stjärnor har osv. även om de själva inte alls passar i det. Då kan man kanske säga, vid första anblick, nej, usch, vad ful hon var i de där kläderna! men låter man inte det ta över, utan man lär känna personen i fråga kanske det visar sig att hon är världens goaste tjej på insidan och så kanske man fastnar för henne. Egentligen vill man det inte, men någonting gör ändå att man gör det och då är man fast. Då går det inte att säga att man inte vill vara kär i henne. ÄR man kär så är man.

Tyvärr går ju allt för många enbart på utsidan idag. Det är klart att det är det första man får syn på och det första man lägger märke till, men det är ju absolut inte det som avgör! Vissa är så trångsynta och ser bara det yttre, men är man, som du säger, så dum så kanske man just blir ensam. Det gäller att se personen i fråga, inte bara ytan!



Ja, jag har också mina idéer om hur en perfekt tjej skulle vara, men trots det är jag inte säker på att jag skulle vilja ha en flickvän som såg ut så. Det skulle inte vara min stil och inte den typ av tjej jag skulle träffa, men likväl är det utseendet snyggt. Å andra sidan kan man ju inte bestämma vem man blir kär i, så kanske träffar jag en tjej som ser ut så ändå.



Jag som synskadad går nog mycket mer på insidan än vad de flesta andra gör skulle jag tro. Eftersom att jag inte kan se hur någon ser ut går man mer efter hur de är och deras röstere. Röster är annars en viktig grej. Det är ganska likt utseenden. Man tycker specialla röster är finare än andra. Så insidan + en fin röst är en bra början :)



Helgen var bra! =) Trevligt hade vi :)

Hur var din helg? :)

2010-01-11 @ 20:11:21
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
SOFFIEe

å han har nåt speciellt har sett alla Johan Falk filmerna å de är mycket bra,

kram

2010-01-11 @ 21:11:06
Länk: http://soffie69.blogg.se/
cicci

instämmer till att killen har charm..iallra högsta grad och han va en utmärkt skådis i den som gick på tv:n igår..har hört att han även har en roll i snabba cash....!



ha en bra dag!

2010-01-11 @ 22:53:37
Länk: http://cicci79.blogg.se/
Johan

SV: Jag kommer ju inte ihåg hela historien exakt, men ungefär sådär var det. Dock har jag nog sannolikt glömt vissa detaljer. Hur det var när de åkte därifrån kommer jag faktuskt inte ihåg.. Ska försöka höra med henne. Tyvärr har vi nästan ingen kontakt längre, så vi får se.

Vänta bara tills jag lägger upp min andra historia. Den kommer jag däremot ihåg helt och fullt och enligt han som berättade den är den helt sann.



Jadu.. Myndigheter... Jag ska försöka att komma ihåg och ringa om ledsagare imorgon. Så ska jag ringa yncentralen där också angående Milestone. Videokameran ringde jag om idag i alla fall och det verkar lösa sig =)



Nej, det behöver som sagt inte vara något billdligt man faller för, men faller man för någon så är det ju alltid något som har fått en att falla. Sen är bara frågan vad? Det kan ju vara så olika...



Haha, jag har "radioröst" tycker många. Jag skulle passa att prata i radio eller vara sportkommentator. Dock tycker jag själv att jag låter sur när man spelar in t.ex. video e.d. men jag kan skicka något kul radioklipp jag har spelat in så får du höra =)



Det där med att hälsa är inte lätt. Jag hälsar ju inte på vem som helst lite random sådär. Man vill ju veta vem det är man hälsar på, så jag vill ju alltid att den andre hälsar på mig först. Är det dessutom mycket folk, och annars också för den delen, kan man säga "hej Johan" e.d. så vet man att personen hälsar på just mig. Annars kan jag vinka till alla som åker förbi i stugan eller när man är ute och cyklar och så, men det är en annan sak när de åker i bilar. Då spelar det ingen större roll vem det är man hälsar på och oftast har mamma och pappa ingen aning om vem det är heller och lika lite han/hon i bilen =P haha



Gick det bra att jobba? =)

2010-01-12 @ 00:02:17
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Piinky - a story about a girl

tack så mycket =)



Kram

2010-01-12 @ 09:01:45
Länk: http://piinkys.webblogg.se/
Jessi

Visst är han läcker!? ;) Som sagt, inte klassiskt snygg kanske men han är ju porrig hele karl'n!

2010-01-12 @ 09:40:48
Länk: http://jessi75.wordpress.com
Anonym

Suck Sååååå fin är han ju =)

Och han ser så go och snäll ut....

En kille i min smak...

Fast....gillar ju killar i alla dess slag Fniss

Ha det gumman!

Kram//Angelica

jglanz

Äntligen någon som håller med mig! En kille som inte behöver redigeras i photoshop och ha massa muskler för att vara snygg! :) Plus att han är helt otrolig i johan falk filmerna :)

2010-01-18 @ 08:59:36
Länk: http://jglanz.blogg.se/
jglanz

ja jag har ju nästan sett dom lite för många gånger känns det som. Men lik förbannat kan jag inte låta bli att kolla på tv:n ;)

2010-01-18 @ 10:48:16
Länk: http://jglanz.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: