Datorhaveri

Datum: 2010-07-03 Klockan: 10:07:00 Kategori: Kropp å själ/ADHD

MIN laptop har fått värmeslag. NEJ de är inte en fläkt som gett sig. Den startar inte... den KAN inte få kontakt med hårddisken. Något är galet och jag blir GALEN.

Såhär är mitt liv. Det MÅSTE vara något.

Tur att de står datorer i varje rum så visst jag överlever men jag blir så less.  Å orolig för alla de bilder jag har i den. Arbeten. Saker.... saker som är utsatta för att man helt enkelt är usel på att ha en backup.... bränna ut. Se till att man har de på fler platser.

Men jag överlever. Som så mycket annat så lever jag.

Men jag blir ledsen. Jag tappar sugen på allt merjobb av saker jag inte anser mig behöva.

^^^^^^^

Å varför blogga överhuvudtaget? Inte många lämnar sin röst åt något man skriver. Å skriver man är det sällan ang texten. Jag har lessnat. Jag ger liksom upp. Skriver jag fel saker? Varför titta in och aldrig säga hej?

Visst e jag negativ i min text? Alltid stör de någon för det har jag fått till mig att man inte får vara.

Jag njuter... jag lever. Energierna återvänder och jag tror jag vill. Jag vill och jag orkar. Och just nu bryr jag mig inte men det vore skoj. Om det blev mera liv.




Kommentera här 6 st

Kommentarer
Monica R

Ang datorn, köpte jag en sak på Claes olsson, som man kunde stoppa hårddisken till laptopen i och få ut alla data! Det var perfekt, ska iväg nu men jag kan kolla vad den heter senare åt dej.



Kram kram

Monica R

2010-07-03 @ 11:18:51
Länk: http://mitttvatusentiomedfoton.blogg.se/
Monica R

Jag hoppas du fortsätter skriva, känner ofta igen mej, är nog därför jag har svårt att svara, att ge dej uppmuntran, nåt som lyfter..



sen, om du inte svarar i min blogg, kan jag bli mer personlig ler där har jag både barn och föräldrar som kollar..



kramarom

Monica R

2010-07-03 @ 16:26:06
Länk: http://mitttvatusentiomedfoton.blogg.se/
fru vargavinter

vad fin du är på bilden. :)

2010-07-03 @ 21:03:03
Länk: http://fruvargavinter.wordpress.com
Linda

Jag läser det du skriver, men har inte alltid någon bra kommentar. Känns så futtigt att bara skriva "kram". Inte många kommenterar det jag skriver på min blogg heller. Men jag skriver främst för mig själv även om kommentarerna är en bonus, något som är kul.

Varför jag läser din blogg är att jag tycker det är skönt att läsa om andra inte perfekta liv. IRL tycker jag att andra ter sig att ha sådana perfekta liv, med perfekta barn, perfekta hus och trädgårdar. Därför tycker jag det är skönt och befriande att läsa om människor som skriver om känslor, och inte deras alltid perfekta känslor. Jag får lov att känna mig mer mänsklig. Tack vare dig....och flera andra bloggar jag läser.

2010-07-03 @ 22:36:50
Länk: http://wondergirl-bloggen.zoomin.se
Becca & baby

Fin bild! :) Hoppas du får ordning på datorn!

2010-07-03 @ 23:13:01
Länk: http://grrsexymama.blogg.se/
Johan

Lämna in datorn. Hårddiskar brukar gå att rädda. men det är surt när det inte gör det och saker och ting försvinner. Usch. Musik, som försvann i mängder för mig, är ju en sak, men egna kort, de går ju inte att få tillbaks... :(

2010-07-06 @ 17:01:42
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: