Funderar...

Datum: 2010-07-20 Klockan: 21:48:46 Kategori: Kropp å själ/ADHD

.... den ena säger att man ska stå på sig. Nästa att man borde backa.

Ingen har väl fel. Men för mig blir de ju galet. Jag får inte vara jag.

Hur jag än gör så kommer jag trampa någon på tårna. Någon kommer ta åt sig.

Att sluta säga något... skriva. Tar död på mig. Det är min ventil. Mitt sätt att komma vidare. Men om jag inte gör detta så kommer jag att fortsätta såra. Eftersom andra finner det jag skriver sårande. För att de lägger vikter i mina ord som jag inte alls menat. Det är deras tolkning. Inte min mening, inte alls ord som betyder något som de påstår.

Så då måste jag väga varje ord på våg. Kan detta vara stötande? Kan någon bli ledsen?

Men allt JAG får höra? Alla ord jag får till mig som är riktade mot mig... är de något jag måste ta? Ja guuud ja. Jag ska få höra sanning efter sanning. Fakta. Andras syn är den rätta medan min trycks ner i min hals.

Jag förgörs.

Men ingen förstår. Måste jag ta kampen? Nej jag måste inte men ska jag alltid få ge mig? Är alltid min åsikt fel? Är de alltid jag som ÄR fel? Är vi inte bara olika individer? Individer med olika bakgrund och förutsättning och med olika åsikter. Kan man inte säga OKEJ du tycker si och jag tycker så... men vi respekterar varann? Eller?

I min värld fungerar de så. Men varför möter ja bara sånna som inte klarar detta? Eller som inte tycker att jag är rätt?

Nej de är jag som är fel. Vad gjorde mina föräldrar för fel? Jo de skaffade mig. Det ahde varit så mycket enklare om de låtit bli. Så mycket lättare för så många som jag sårar och gör illa bara genom att visa mig ute.

Man kan ge fasen i att umgås med dessa personer... och det gör jag ju. I regel. Och då blir jag ensam. Men säger jag detta är jag negativ.

Sedan finns de som förstår. Som vet hur de är. Som peppar. Men har de rätt eller är de lika dumma och knäppa som jag? Hur jag än vänder på de får jag inte rätsida på de... allt blir fel. Jag är fel.

Nåja... ska sluta grubbla för hur de än är så blir de knäppt och ingen fattar ändå.



Mina sista fågelungar. Jag gav upp fåglarna. För annat. Saknad. Vad får inte en människa släppa till andras fördel?


Kommentera här 5 st

Kommentarer
MOOOLLYS

Allt bra? :)

2010-07-20 @ 22:04:39
Länk: http://mooollys.blogg.se/
MOOOLLYS

:( hoppas det blir bättre.

2010-07-20 @ 22:06:56
Länk: http://mooollys.blogg.se/
MOOOLLYS

Jaa många säger att jag gör det :P

2010-07-20 @ 22:08:38
Länk: http://mooollys.blogg.se/
MOOOLLYS

Haha va? Jag läste visst och jag läser ofta väldigt fort.

2010-07-20 @ 22:13:36
Länk: http://mooollys.blogg.se/
Johan

Det här är din blogg. Den tillhör visserligen blogg.se och man får således inte skriva vad man vill, men så länge det inte anses stöta mot något etisk folkgrupp, eller på annat sätt stöter någon typ av människor är det okej. Det skiter nog många i och skriver sånt ändå, men grejen är att det här är din blogg, du skriver vad du vill skriva, sen får folk läsa det om de vill, annars, skit i det, sluta läs. Ingen annan kan bestämma över vad du ska skriva. Du skriver det du vill skriva. Är det någon som tycker det är fel kan de ju sluta läsa. En sak är i alla fall klar, du är inte fel. Du är bra precis som du är, sen har du kanske haft otur att stöta på folk som inte fattar detta, som bara ser massa fel och brister. Det är klart att det tynger ner en, men faktum kvarstår dock. Du är du och det kan ingen ta ifrån dig. Du är bra precis som du är och älskad för den du är.



SV: Precis, någon kommer alltit ta illa upp vad man än skriver. Det finns alltid någon som har en annan åsikt. Sen är det inte säkert att denne någon läser det man skriver, men råkar han/hon göra det är det dennes problem. Jag anser fortfarande att det är din blogg, där du skriver dina tankar, dina åsikter och dina värderingar. Fortsätt med det.



Precis, man ska vara glad för dem bra och nära vänner man faktiskt har, glädjas åt dem och se att man faktiskt har lyckan att ha några riktigt fina personer i sitt liv. Istället för att bara sträva efter det man inte har. Det låter lite fel, men budskapet är att man ska vara glad för det man faktiskt har, de vänner man faktiskt har. Det är jag övertygad om att både du och jag är.



Det var någon bok jag läste av henne, kommer inte ihåg vilken, som var lite invecklad i alla fall, men generellt sett är de ju ganska lättlästa och inte så svåra att hänga med i.



Funkar min länk nu? :)

2010-07-21 @ 00:33:18
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: