Igårkväll...

Datum: 2010-07-31 Klockan: 09:18:12 Kategori: Allmänt

.... så träffades vi för att grilla korv. Just där och då sken det upp. Vi hade tur med vädret. Barnen gav sig upp på fjället och då kom en regnskur givetvis. Vi andra kunde gömma oss i de små grillstugor som finns vid foten av fjället.



 

Sitter med ett mobilt bredband så de tar lite tid att få in bilder. Därför kommer de mera när jag är hemma igen.

Idag väntar Trollstigen, alltså lite vandring på fjället. Vi kommer även om vädret tillåter ha en liten gårdsfest.


Kommentera här 3 st

Kommentarer
Barnens Hjältar

Fin bild på pojken :-)

2010-07-31 @ 10:23:23
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Jill

Hejsan. Nu har jag ögnat igenom en del inlägg och blivit lämnad med lite undringar.



Har du testats för diagnos någon gång?



Kan det möjligtvis vara så att din son ärvt sin Aspberger från dig?



Då jag har långa vänskapsband med många bokstavsbarn så är det vissa detaljer runt din person som får mig att fundera. Ditt skrivna språk är inte särskilt bra. Grammatiken är diskutabel, meningssatserna undermåliga och stavningen rent ut sagt dålig på många ställen. Tex din signatur med "Kyzz"? Då detta är en vuxen kvinna, en moders, blogg som även innefattar skildringar rörande barnen så känns detta mycket förpubertalt och "fjortis"präglat. Som ovanstående mening: "Vi andra kunde gömma oss i de små grillstugor som finns vid foten av fjället." I mina ögon sticker meningsuppbyggnaden som ett dåligt svartbygge sticker en besiktningsman. Att sätta "de" före grillstugor gör detta till ett eller flera subjektivs bestämda form, alltså "grillstugorna" och inte "grillstugor" som är ett subjektivs obestämda form.



Jag får en känsla av att du försöker uttrycka dig akademiskt när detta är något som inte verkar falla sig naturligt för dig. Jag ser även att du gärna färgar dina reflektioner med egocentrism. Som i inlägget om din son och hans "dumma kompis". Där du försvarar hurvida du inte samtalat med barnets mor. Hon skall alltså "undvika" dig och alla andra människor? Detta får mig att gärna uttrycker dig vara viktigare än vad du i själva verket är. Sen kan det absolut vara så att människor undviker dig. Dömande av hur du uttrycker dig genom denna blogg så skulle jag göra samma lika. Inte av ondsinthet utan för att du i din tur verkar väldigt trångsynt, småsint och egocentrerad. Som så sakligt säger att många barns ensamhet är "självvald". Den är ofta påtvingad under skenet av egenval. Men om detta verkar din kunskap också vara begränsad.

Johan

Bra att ni hade tur med vädret någon gång i alla fall! :)

I fjällen under sommaren har jag aldrig varit... Något att rekomendera? :)

2010-08-03 @ 01:34:57
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: