OBS

Datum: 2010-07-06 Klockan: 20:36:03 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Eftersom jag har min dator inlämnad och vidare kanske får en TOM dator tillbaka så ber jag alla att lämna kommentarer så jag hittar tillbaka till er.

Jag använder sällan BLOGLOVIN utan lägger er i mina favoriter å nu är jag liksom av med den listan... kanske för evigt... så snälla... lämna ett avtryck om ni vill att jag ska hitta er igen.


*************

Annars? Jo.... Tankar som far runt. Lite hit och lite dit. Som för de mesta. Har massor med kryp i kroppen. ORO. Jag är rastlös men har inga ideer på vad jag ska göra. Eller så finns inte energin.

Idag på eftermiddagen infann sig lite energi. Man fick saker gjort. Nu är kroppen ARG och vill jag ska vila. SNART ska jag vila. Läsa... koppla av krypet. Oron. Det som gör att jag lider. HATAR krypet.

Vad är koppla av? Att träna är ett bra sätt att bli av med sånna här problem men pga annat har jaginte kunnat komma iväg. Men ajg ska försöka imorgon. Trotsa värken och bara göra de. Trotsa värmeböljan oxå. Tränar på ett gym med usel ventilation men det måste gå. Vilja kan försätta berg som sagt. Imorgon ska jag försöka.

Jag kämpar för de mesta. Inget liksom glider bara med. Nope... KAMP. Kamp är ju bra... man blir stark. BLINK.

*************************************

 

 


Kommentera här 10 st

Kommentarer
fru vargavinter

hejhå här är jag. :) hoppas det ordnar sig med datorn!

2010-07-06 @ 20:55:14
Länk: http://fruvargavinter.wordpress.com
Pernilla

Tack =)



Nja har ont i huvudet och är allmänt seg men det får gå...

2010-07-06 @ 21:21:42
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Malin

Snygg tatuering!

2010-07-06 @ 21:33:19
Länk: http://hellmom.blogg.se/
Ellis

Vilken fin drake du har på ryggen, för jag antar att det är din rygg! =)

Kramar

2010-07-06 @ 22:48:01
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
ina

hej, vännen! vill bara berätta kort hur det är med mig. jag skriver inte alls i bloggen men för din skull ville komma ut. jag säljer mitt hus och ber om att det blir sålt. många är ute med sina villor, alltför många. det är en hysteri med villor nu. jag kan berätta att Kristinehamn var med på min lista. jag har bara missat den, jag skulle ju söka dit o kanske få vara kantor och skulle till intervju men det var samma vecka som man höll begravningsgtj till min man. jag orkade inte bara. sedan kom ju allt praktiskt och min sjukskrivning (igen!), hur skulle jag orka med arbete och flytt just då? och att vara kantor är för jobbigt när man har sorg och annat svårt. så Värmland har jag missat. får se vad som händer härnäst. har inte någon hjälp av andra att söka jobbet eller bostad heller. själv går på lågvarv. men de i Lettland, mitt hemland alltså, har det så mkt svårare än jag. mestadels har de helt ofattbara problem och det blir ju bara värre där. min son kom idag hem från besök hos släktingar där, så jag fick huvudverk av det han berättade. så jag tackar Gud för att han har välsignat mig och mina barn med det lilla jag får istället för de stora problemen jag hade haft om jag var kvar i mitt land. jag tror inte jag hade levat då vid det här laget. jag tackar för allt! nu har jag klagat färdigt:) men kommer det ordna för mig i livet snart då vill jag besöka mina vänner, Dig t ex, det har jag ju faktiskt tänkt på tidigare. bara just nu går det inte. kramig tjej:) ina

2010-07-06 @ 23:17:36
Länk: http://iinnaa.blogg.se/
Becca & baby

Jag tycker det är väldigt praktiskt med bloglovin till de bloggar som jag vill läsa alla inlägg och lägger som favoriter om jag bara kikar in ibland :)



2010-07-06 @ 23:28:02
Länk: http://grrsexymama.blogg.se/
Mezza

Lämnar ett avtryck!

Kram

2010-07-07 @ 00:32:41
Länk: http://mezzasblogg.blogspot.com
Mallamousan

God morgon! :)



Jo vi har gjort en del roliga grejer, vet inte vem av två som uppskattar det mest! :) haha



Har prinsen några önskemål för idag tro!?

2010-07-07 @ 09:07:23
Länk: http://mallamousan.blogg.se/
Marcus Å

Hur är det med dig då? :)

2010-07-07 @ 09:12:37
Länk: http://slipsens.se
Johan

Jag har varken bloglovin eller någon favoritlista. Jag går in via kommentarerna. Vissa adresser kan man i huvudet, andra inte.

Apropå det, var kommer "701" i din adress? Var det bara något du tog sådär eller har det någon speciell mening? :)



SV: Ja, jhag ska nog testa att läsa dem så småningom :) Just nu har jag en del annat att läsa, läser just nu Det trasiga fönstret av Jeffery Deaver :)



Visst är det så. Att leva livet helt efter den funktionshindrade tycker jag inte man ska göra, men man måste ju anpassa till viss del. Det är nog lättare om det kommer med från start, som du säger. däremot tycker jag, precis som du säger, att ett barn med funktuinshinder ska leva ett så normalt liv som möjligt. Ibland måste man vidta vissa åtgärder, men i största möjliga mån ska det ju vara så.

I mitt fall har jag ju gått bakåt kan man säga. Jag är mycket mindre sjäölvständig nu än jag var för 7-8 år sedan, ja, t.o.m. nog mindre självständig än för 4 år sedan, innan den sista synen försvann för drygt 2 år sedan. Mamma och pappa gör ju så gott de kan och försöker göra det bästa för mig.



Surt. Du hade ingen du känner som är bra på sådant där då? Som du kunde ha frågat innan liksom? Jag lämnade ju in min hårddisk till mediacenter. De brukar vara bra på att fixa sånt, men de kunde inte fixa den. Sådan tur var märktes det inte att de hade öppnatr den, så jag fick en ny på garantin i alla fall :) men när kort försvinner, då är det inte mycket att göra något åt, tyvärr. Riktigt surt...



Ja, jag håller med dig, det är konstigt. Svårt att förstå...



Resan var riktigt bra! Har knåpat ihop ett inlägg om den nu som du kan läsa :)

Fejjan, haha, säger du också det? :) Skulle man säga det till mamma, hon skulle knappt fatta ens :D



Det är intressant sånt där med hjärnan och hur vi fungerar. Riktigt intressant. Man kanske borde forska om det på något sätt? :)



Hoppas du har haft en bra dag! :)

2010-07-07 @ 17:05:21
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: