Helt tom

Datum: 2010-06-08 Klockan: 19:50:09 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Sitter hör och stirrar rakt fram... rakt i skärmen å känner mig helt tom.

Jag tar åt mig.

Jag blir ledsen.

Jag vill inte höra om att jag ser gravid ut. Ja de är ju just detta som människor just nu tror. Att jag är gravid. Det är lite som att man sitter å granskar andra och så MÅSTE man fråga... men inte MIG... utan ALLA andra ska man fråga.

Om jag möjligen är gravid.

Jag tog ett aktivt beslut när jag vara 28 år att jag inte ville ha fler barn.

Det som sedan har hänt är att jag blivit FET om magen.

Jag vet att många av oss kvinnor någon gång fått denna fråga eller att någon spekulerat kring detta MEN det jag stör mig på är att INGEN frågar MIG som det gäller.

Men se de är de flesta för fega för. SÅ fega. Så om man då undrar vilket jag med kan göra så försöker jag hålla de för mig själv.

Men jag försöker nu klargöra.... jag är inte gravid och har låtit en tröja gå i tryck... det kommer INTE stå BEBIS över min mage utan något helt annat... håll utkik....



Jag har nu börjat träna regelbundet och öven Daniel har börjat idag. NU jäklar.... Jag försöker hålla igen med massa sött. Idag har jag fixat en HEL dag utan kakor och pajer osv.... igår åt jag ENDAST en småkaka.

De är jobbigt.... de är tungt. Men jag ska försöka få bort lite av de kilon som satt sig lite fel. För i de stora hela trivs jag med mig själv. Jag mår bättre än någonsin. MEN jag har även IBS och detta gör att min mage svullnar upp. Inget jag rår över men att få höra detta gör att jag mår skit. Så snälla låt mig slippa höra.... låt mig vara... låt mig leva i min bubbla.




Kommentera här 8 st

Kommentarer
Becca & baby

Roligt att Daniel börjat träna också, så kan ni träna ihop :) Lättare att inte ge upp när man har någon att peppa och bli peppad av.



Tråkigt att folk ska gå och spekulera så mycket. Alla tror att alla är gravida jämt känns det som, så fort någon yttrar att den mår illa t.ex. Allt beror inte på graviditeter här i världen :) Kul med steril-tröja istället för bebis faktiskt ;)

2010-06-08 @ 20:58:29
Länk: http://grrsexymama.blogg.se/
Georg Hendrix

Om någon frågar "är du gravid?" ska du svara: "Nej... är du?" ;)



Jag läste lite om autismen du nämnde. Jag antar att beror på person till person exakt hur man drabbas av sjukdomen, men har du upplevt något positivt med just sjukdomen? Alltså att sonen är mer förstående, mindre trångsynt, snällare eller något än vad barn generellt kan vara?

2010-06-08 @ 22:56:25
Länk: http://georg.blogg.se/
Georg Hendrix

Jag förstår inte riktigt ditt inlägg. Vill du att folk ska tro du är gravid istället? Är du ledsen för att folk tror att du är gravid eller för att de inte tror det? :S



Jaså, så barnet ditt är lite utav en pedant? Det kan ju vara en positivt egenskap :)

2010-06-09 @ 12:25:59
Länk: http://georg.blogg.se/
Anonym

Fråga bara om du vill veta något. Kan i alla fall berätta att man ska INTE bo i en liten stad om man ska förvänta sig någon hjälp...

En sak har jag lärt mig och det är att människor som går runt och pratar sådär är så osäkra själva att dom måste prata om andra. :P

2010-06-09 @ 14:22:42
Länk: http://tvminnen.blogg.se/
Johan

Folk som frågar andra om mig gör mig så förbannad. Speciellt om det är i min närhete, t.ex. "Hur mycket ser han?" Ibland fattar man inte vad folk tänker med, om de tänker alls...



SV: Det ska jag göra! :)

Det har redan gått över 3 månader sedan hon var här och diskuterade med mig. Hur kräver man skadestånd då och var vänder man sig då?

2010-06-09 @ 16:47:38
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
mamma mindy

God kväll vännen..ja känner igen det du skriver inte att ja inte ska ha fler barn än..men att man kan se ut att man ständigt är gravid..fast ja är kass på äta så är ja ständigt svullen...inget skoj för det är alltid när man ska bort o har bestämt ett plag men kan inta ha den för man ser gravid ut..det är jätte vakert med gravida magar men inte när man är svullen för man mår dåligt av det...ha en skön kväll..kram

2010-06-09 @ 17:52:20
Länk: http://blondisi81.blogg.se/
Anonym

Jaha, det är väl olika då. Bor du i södra eller norra sverige?

2010-06-09 @ 19:02:33
Länk: http://tvminnen.blogg.se/
Annica

Jag har faktiskt fått den frågan ett par gånger, om jag är gravid.... Hur så? fick dom till svar. Jag har stor mage, jag vet... Men jag behöver inte se gravid ut för det. Jag frågar inte alla som är smala heller om dom har anorexia!

2010-06-10 @ 23:06:18
Länk: http://www.pillabrita.bloggplatsen.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: