Gör om mig!!

Datum: 2010-03-03 Klockan: 20:25:58 Kategori: August/barnen/Autism



Min goa vän Anna överraskade mig häromdagen med en GÖR OM MIG vinst. Hon tyckte jag hade haft en tuff vinter och skulle få lite lyx och anmält mig till en sådan sak.

Nu blev inte jag utvald till månadens utvalda MEN de frågade mig om jag ville vara med på en MODEVISNING och får alltså precis samma sak... Alltså håret fixat med klippning och färg och sminkning samt ja kläder antar jag som man ska visa.

De frågade om jag vågade... bla att visa upp sig och gå i Folkets Hus....

Jag har ju jäkligt tufft med att vara bland massa människor jag inte känner och här känner jag ingen MEN jag vågade säga JA....

Klart jag tar chansen... å jag är så glad att Anna tänkte på MIG.

Jättegulligt...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^

Idag har jag varit till HAB.

Jag hade redan från början fått veta att det inte var någon som helst idee att få komma dit vilket jag inte skulle få från början. Eftersom min kontakt inte kunde något om hjälpmedel och bara sa att jag fick köpa själv och inte kunde få något som hjälpmedel så fick jag gå vidare med detta och se till att få prata med någon som kan sin sak.

Så vips fick jag en tid och jag fick ändå höra att jag inte skulle få någon hjälp till August.

Tji fick min kontakt. Det var INGEN som helst problem att få det August behöver. Jag förkalrade bara sakligt varför han behöver ett tidshjälpmedel och varför jag ville ha ett eget bildprogram.

Min kontakt menade hon kunde göra lite bilder till mig. LITE bilder... eller så kan jag ta foton av allt... JO tjena å göra om alla dessa bilder i datorn för att sedan skriva ut dom samt ta alla dessa och göra August förvirrad om det är fel bil på bilden istället för en BIL som bara är just en BIL.

Hon höll med mig och ja om ca två veckor har August sitt bildprogram BOARDMAKER samt en Sigvart tavla.

Tänk om jag fått tid lite lite förr... jag är så nöjd och TACKSAM.

Jag tycker bara så synd om alla andra föräldrar som är där jag är och har min kontakt som säger NEJ till allt utan att ha fog för de.

Hon sa nog efter varje mening va dyra alla hjälpmedel var och JA de är de men jag har rätt att få hjälp till mitt barn och vidare tror inte jag att dessa pengar dras på HENNES konto.


Bild: August mockar i stallet.


Kommentera här 4 st

Kommentarer
cicci

Å va roligt.."göra om mig´" grej..hade jag med viljat...såå kul ju=) Grattis!

2010-03-03 @ 22:31:24
Länk: http://cicci79.blogg.se/
malin

riktigt fin blogg :)

2010-03-04 @ 11:03:04
Länk: http://mjauwliin.blogg.se/
Mallamousan

Ja det var faktiskt en skön lättnad när jag sagt i från mig henne. Jag saknade det roliga med att åka till stallet. Då blir det bara "ett måste". Men istället var jag uppe hos den andra hästen igår igen och vi klickade direkt. Där har jag en del att jobba med, men jag bestämmer helt och hållet själv när jag vill det. perfekt! :)



O nej August är verkligen inte något som gör att jag känner mig "uppbokad". Det är jätte roligt när vi ses. Jag gillar utmaningar!:) Han är ju helt underbar lillprinsen!



kram

2010-03-04 @ 11:27:08
Länk: http://mallamousan.blogg.se/
Johan

Klart hjälpmedel är dyra! Men har man rätt till dem så ska man fasen ha dem! Den där kontakten verkar ju inget vidare...



SV: Ja, det är ju sant att man slipper kyrkoskatten, men det är ju inte så mycket ändå. 1%? Så får du ju betala för kyrkobegravning osv. Jag tänker nog inte gå ur kyrkan jag, även fast jag inte tror för 5 öre...



Nja, nya Disneyfilmer brukar inte vara speciellt bra. Det ska vara de gamla klassikerna, Lejonkungen, Toystory, Robin Hood, Pokahontas, Askungen etc. Det är riktiga Disneyfilmer det! :) Haha, jag kanske är för konservativ? :P



Mår du bättre nu?

Jag är bättre, men hostar fortfarande lite...

2010-03-04 @ 18:52:09
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: