Solig morgon

Datum: 2010-03-09 Klockan: 07:51:44 Kategori: August/barnen/Autism

Då var dagen här.

DAGEN D.

Dagen då jag ska träna.

Jag insåg dock att jag inte har någon sport-BH så jag måste införskaffa mig en sådan idag innan jag ska iväg. Men jag har tid på mig som tur är. LER.

Borde även hitta ett par inneskor så jag ska se vad som finns och i vilket prisklass.

Igår var jag till tandläkaren... som hade semester så tjejerna och hyggienisten tog väl hand om mig. De hittar som vanligt inga fel på min tand så det slippades och grejjades eftersom de tror jag biter så hårt på den så jag får såhär ont. KAN ju vara sant men eftersom jag inte alls tror detta själv så behövde jag faktiskt inte betala. Jag får liksom komma åter om det inte hjälper och de letar vidare. BRA.

August hade bestämt att även han hade en ond tand och tjatade så om detta så det slutade med en rejäl undersökning. Som vanligt trodde jag att han hade "fastnat" i detta med tänder eftersom JAG hade ont. Man skäms lite nu när de visade sig att en bit i en tand fattades. Han hade rätt.... Nåja... nu ska den lagas så nu ska vi bara förbereda på att borra och gapa länge. Han brukar va enormt duktig men detta är ju helt nytt.

De är i alla fall jättebra hos min tandläkare. De har full förståelse för att han har sitt funktionshinder och förklarar noga och visar inga tecken på lite tålamod. GLAD. Bra folk helt enkelt. Jag har också haft för vana att be dom skriva in i journalerna där vi kommer att han har Autism.


Bild: Överlycklig son i stallet. På väg att ta en ridtur på Frejja.

För övrigt? Va händer? Nja... det är ganska lugnt för jag tar det lite lugnt just nu. Lite tröttare än jag vill men jooo.

Igår hände nå häfftigt. Det ringde på dörren. Någon ville sälja elavtal. MEN han undrade om han fick köpa vår Audi.... Jo det får han ju. JAAAAA den hämtas i helgen. Vi har sålt den. JIPPI.... Ett problem mindre. Lite pengar. Pengar att lösa lite andra saker med. YES som August säger. Å de e ju otroligt... hur ofta ringer någon på å köper en bil?

Kika in till Maluo å se de sista bilderna på August:

MALOU




Kommentera här 9 st

Kommentarer
Elin Mattsson

sv: tack :D

2010-03-09 @ 10:08:11
Länk: http://elinmattssons.blogg.se/
Jonas H Svensson

Bra du sa, jag måste iväg till Stadium Outlet och köpa mig ett par inne skor till träningen. :)



Ha en bra dag! ;)

2010-03-09 @ 10:39:48
Länk: http://jonashsvensson.se
Mamma mina

God eftermiddag gumman..Så fin bild på prinsen..Inget skoj med tandläkaren.ska nästa månad också dagen efter min födelsedag..jippi vad skoj det kommer bli..hihii.Ha en skön tisdag.kram kram

2010-03-09 @ 13:43:16
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Nina

Ja, det förstår jag att du fick lite dåligt samvete... Men hur skulle du veta? Nu får han iaf hjälp med tanden :) Vi har oxå fantastiska tandläkare och är sååå glada! Om det behöver borras framöver får vi nog söva lilla damen, men att det går att undersöka är ju toppen iaf! Lycka till hos tandläkaren med August!



Så fina bilder, förresten! Kikade lite på den sidan du länkade till :)



Kram Nina!

2010-03-09 @ 13:54:45
Länk: http://nina-livetistort.blogspot.com
Mamma mina

Man får vara glad att man har tillgång att gå till tandläkaren än ha ont..Ha en skön dag.kram

2010-03-09 @ 13:58:58
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Nina

Hej igen! Tack för titten :)

Vi bor i mellansverige...

Håller tummarna för att det går bra hos tandläkaren!!!

Kramiz!

2010-03-09 @ 14:16:54
Länk: http://nina-livetistort.blogspot.com
Nina

Jag vill inte sätta ut ort eller mail i bloggen, men om du vill kan du hitta mig på fb, jag är med i gruppen "Autism- och Aspergerförbundet" Nina Gustafsson. Har skrivit lite i loggen där ett par gånger, där hittar du mig fortare än å leta igenom medlemslistan :)

Kramar igen :)

2010-03-09 @ 14:27:43
Länk: http://nina-livetistort.blogspot.com
Petra

Hej vännen!

Inte alltid man hinner med att läsa bloggar, så du behöver inte ha dåligt samvete! Vad ska det bli för träningspass då?? Jag får börja träna på riktigt om 2-3 veckor å det ser jag fram emot (tror jag)!!



Ha en skön eftermiddag gumman!!



kram

2010-03-09 @ 16:21:46
Länk: http://mamablues.blogg.se/
Johan

Bra skor är ruskigt viktigt...



Jag har aldrig haft problem med tänderna, inte ett ända hål. Det är nog pappas tänder jag har ärvt, han har inte haft problem med dem sedan han var barn...



Haha, colt det där med bilen! :) Känns inte som det händer varje dag direkt :)

2010-03-12 @ 19:32:22
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: