Mera regn....

Datum: 2010-05-16 Klockan: 10:56:52 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Mer gråväder och regn och givetvis en nackspärr jag kunde vara utan. Sitter med lite värme och ska nu gå och börja pyssla lite...

Ska göra kort till avslutningen.... för August räkning hade jag tänkt... tror jag. Jo men alltså OM jag ska pyssla. Har förskräckligt ont.



Sluter mig. Inom mig. I mitt skal. Innanför. Där är jag. Ensam. Jag får tänka. Jag vår vara. Jag vill just vara. Vara i nuet. Ensam. Tänka. Eller släppa tanken. Vila. Slippa. Bara jag. Mitt EGO... egot.
Sluta mig. Med mig själv. En sorts egen terapi i mitt inre. Imorgon ska jag få svar. Svar jag funderat över i ett år. Tankar som jag kanske får svar på.


Du som inte orkar med just mig. Håll dig undan. Du som inte kan ta kritik eller som inte kan ta att vi tycker olika försvinn. Du som är så trångsynt så du inte inser att världen är större än dina egna väggar, försök då inte trampa på mig. Du som är fast stanna.... jag har vidgat mina vyer och jag står för min åsikt. Låt mig vara. Låt mig känna som jag gör för du får känna som du. Men lär dig ta att vi tycker olika.


Kommentera här 3 st

Kommentarer
bjorne

Hoppas svaren du väntat på blev så bra det bara går och allt blir till det bättre.

2010-05-16 @ 19:51:38
Länk: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Peter

Du fina, så lätt blir du inte av med mig!



Jag finns alltså kvar här och väntar. Så det så!



Kram

DG

Snygga tattos

Bli medlem och tjäna pengar

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?&file=u-regstep1&lang=SE&refstr=dergham.

2010-05-20 @ 13:26:56
Länk: http://dergham.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: