TACK för hjälpen.

Datum: 2010-05-18 Klockan: 19:05:08 Kategori: Allmänt

Var iväg till naprapaten. Å gode gud va låsningar jag hade... han tog BARA bröstryggen och kras och brak sa de... och jag är helt avslappnad nu. SKILLNAD och han har sålt in sig totalt hos mig.

Min rygg går att fixa och deras träningskoncept tror jag kommer fungera perfekt för mig så jag tänker börja träna där.

Han sa också liskom min mamma att jag behöver ner i vikt. Ja äntligen är det någon mer än jag som ser... som fattar var jag säger.

Så jag ska gotta mig lite några dagar för att sedan ta tag i detta med sötsug och att röra mig på rätt sätt som gör att min kropp klarar detta. Ska tillbaka på måndag.

Möte ang August gick bra. Jag känner mig trygg. Glad att han får fortsätta i denna lilla grupp och att han utvecklats så mycket. Sååå glad.

Nästa år ska han delta i simundervisningen med sin hemklass samt idrott och verkstadarbetet. Fick nu bekräftat att han itne är problem utan att de får fixa de andra barnen som är röriga och sluta skylla allt på honom. Man kan tro att vissa föräldrar skäms nu när de ser att problemen fortsatt när han inte är med. Imorgon ska han i alla fall hemklassen på utflykt. Han är jätteduktig när han är med så jag begriper inte... glad att jag har lärarna på specialskolan med mig.

Han kommer nog snart hem från Malou nu och ska genast i badet... ler. Lortgrisen.

Skitiga ungar är friska ungar.

Jag tog min man med till skithålet. Vi har ätit underbar god mat på thai restaurangen och tagit en tur runt i byn. Så kom en rejäl skur med regn och vi begav oss hemåt. Hann rädda tvätten innan åska och regn utbröt.

Känns bra. Ryggen får jag hjälp med, jag ska tillbaka och jag ska träffa psykologen som jag tycker är bra. Glad och känns som om vissa saker rättar till sig mer och mer.

MASSA bra böcker har kommit nu med... mina favorit författare och ja e glad. Läslusten återvänder.




Kommentera här 3 st

Kommentarer
anne

Det är härligt att ha massor med bra böcker på hög! :)

2010-05-18 @ 19:27:55
Länk: http://annnne.blogg.se/
Susanne

Hejsan!!! Visst är det härligt att gå till naprapaten det har hjälpt mig väldigt mycket vad dom kan göra underverk. Ha en bra kväll. Kram Susanne

2010-05-18 @ 19:43:57
Länk: http://vejers.blogg.se/
ingrid

Nu förstår jag inte riktigt, den lilla gruppen han går i då har man en vanlig hemklass också? Får han resursstöd då när han är med i hemklassen?

2010-05-22 @ 11:15:11
Länk: http://autismliv.blogspot.com
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: